Καλημερα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα. Χθες δεν είχε παιχνίδια να δώσουμε αλλά ούτε και σήμερα μου αρέσουν τα Ευρωπαϊκά καθώς είναι σχεδόν όλα στην κόψη του ξυραφιού. Επέλεξα μια τετράδα για χαλαρό ποντάρισμα σήμερα καθώς κάτι μου έβγαλαν τα σημερινά ζευγάρια καθώς θα είναι μακριά από τζίρους αφου μονοπωλούν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το ξεκίνημα γίνεται από το εμπολεμο Ισραήλ με παιχνίδι κυπέλλου σε τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομαδες της Ιερουσαλήμ. Θέλουν και οι δύο την νίκη για να πλασαριστουν τουλάχιστον στην δεύτερη θέση του ομίλου και ίσως την τελευταία αγωνιστική κάποια από τις δύο αρπάξει και την πρώτη θέση που οδηγεί στα ημιτελικά. Σκοράρουν και οι δύο και περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.

Δεύτερος σταθμός από γειτονικό Μαυροβούνιο με την Μπουντουτσνοστ να έχει τελειώσει με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να θέλει καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα καθώς θέλει να επιστρέψει στον θρόνο της. Η Πέτροβατς είναι αξιόμαχο σύνολο και σταθερή ομάδα στην χώρα αλλά το ξεκίνημα της στα φιλικά έδειξε αδυναμίες και θέλει την τύχη σήμερα για να αποδράσει.

Η Αγαπημένη μας Μπρεινταμπλικ αποκλείστηκε από το Conference League και πλέον κάνει all in στο πρωτάθλημα να πατήσει κορυφή αφού έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Είναι μια κλάση καλύτερη από την αντίπαλο της και σήμερα περιμένω ξέσπασμα απέναντι σε μια ομάδα που θα δώσει μαχη για την σωτηρία και πιστεύω ότι δύσκολα θα πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Και κλείνουμε με το δεύτερο παιχνίδι από την Ισλανδία ανάμεσα σε δύο επιθετικές αλλά και άναρχες ομαδες που μάχονται να μπουν στους πρώτους εφτά και τα play-off. Βάζουν και δέχονται γκολ χώρος τύψεις και η προϊστορία στην έδρα της Φραμ δείχνει κλασικό OVER. Θα το τιμήσω αλλά θα βάλω και ένα φρένο στα γκολ του ημιχρόνου για να ανέβει λίγο η τιμή καθώς είναι αρκετά χαμηλή.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη