ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ

Καλημέρα σε όλη την ομάδα του κατενάτσιο. Χθες σταθήκαμε αρκετά τυχεροί, καθώς κάναμε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε cash out στο δεύτερο παιχνίδι από το κουπόνι μας με αποτέλεσμα παρότι πιάσαμε μόνο ένα στα τρία με το cash out βγάλαμε ένα μικρό κέρδος στο τέλος. Όπως έχουμε πει πολλές φορές η μάνα του cash out δεν έκλαψε ποτέ. Σήμερα θα πάμε με λίγο πιο βατά παιχνίδια, ακολουθήστε μας και δεν θα χάσετε.

Πρακτικά η Νόρτζελαντ είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική αφού σε δύο παιχνίδια έχει πετύχει 5 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις δύο και αυτά από την πρωταθλήτρια Μίντλαντ. Από την άλλη η βέιλε έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα και σε ισάριθμα παιχνίδια έχει δύο ήττες. Παρόλα αυτά επιθετικά δεν είναι κακή βρίσκει τρόπο να σκοράρει.

Τυπικά φαβορί η Αμπερντίν στο σημερινό παιχνίδι όμως οι αποδόσεις δεν μας πείθουν ιδιαίτερα ώστε να επιλέξουμε κάποιο σημείο. Από την άλλη θα είναι δύσκολο το έργο των γηπεδούχων καθώς δεν έχουν συνηθίσει σε τόσο υψηλά standards.

Εγχώριο ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση με τους γηπεδούχους βέβαια να έρχονται από πρόσφατο αποκλεισμό από την ευρώπη. Πολύ δύσκολο να πάμε σε κάποιο σημείο όμως αν συνδυάσουμε διπλή ευκαιρία και γκολ κάτι γίνεται.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!