Καλημερα και καλή Κυριακή σε όλους. Ξεκίνησαν οι διακοπές για πολύ κόσμο τον Αύγουστο και ειμαστε και εμείς σ αυτό το γκρούπ, ομως η στοιχηματικη τρέλα συνεχίζετε και μάλιστα από εδώ και πέρα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Το σημερινό παρολί έχει μια τριάδα που στα ζευγάρια δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί καθώς η αγωνιστική τους κατάσταση την δεδομένη στιγμή είναι στα ίδια επίπεδα με τους αντιπάλους τους. Μυρίζει γκολ το θέμα σήμερα και αυτό το μονοπάτι θα ακολουθήσω.

ΡΟΖΈΝΜΠΟΡΓΚ – ΤΡΟΜΣΟ 20:15

Η Ροζένμποργκ παλεύει να βρει σταθερότητα αλλά εκεί που πάει να το καταφέρει την ίδια στιγμή το χάνει, προέρχεται από ανατροπή στην ανατροπή στην δύσκολη έδρα της φρεντρικσταντ αλλά τελικά έφυγε μόνο με τον βαθμό που δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι άσχημος. Όμως σήμερα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω αν θέλει το τρίποντο καθώς μπορεί να είναι ακόμα στα μισά το πρωτάθλημα αλλά βρίσκεται μόλις έναν πόντο μακριά από την Ζώνη του υποβιβασμού όπως και η σημερινή αντίπαλος της. Μέσα στο τροντχαιμ σκοράρει με ευκολία αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν.

Η Τρομσο έχει την κούραση της Ευρώπης αλλά όταν μιλάμε για παιχνίδι με την Ροζένμποργκ όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην άκρη. Δεν υπάρχουν και οι καλύτερες σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το γκολ που θα φέρει αναστάτωση στην ισορροπία των ξυλοκοπων.

Υπάρχει ένταση και γκόλ στις αναμετρήσεις τους σχεδόν πάντα και σ αυτό θα ποντάρουμε σήμερα. Αν υπάρχει μια επιλογή διαφορετική σ αυτό το παιχνίδι θα την δειτε στο σημείο ημέρας στο γκρουπ.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΠΡΑΒΟ 21:15

Απο Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις προέρχονται και οι δύο ομάδες όπου χαμογέλασε μόνο η Μαριμπορ και αυτή στο τσακ. Η Μπράβο τελικά δεν άντεξε και αποκλείστηκε αλλά στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει καλά και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Η Μαριμπορ μπορεί να είναι το όνομα και το φαβορί στα χαρτιά αλλά τα τελευταία χρόνια κερδίζει οριακά την αντίπαλό της στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Υπάρχει το παιχνίδι με την Βοΐβοντινα σε 4 μέρες που είναι πολύ κρίσιμο για τα Ταμεία της ομάδας και πιστεύω ότι εκεί θα ειναι το μυαλό όλων αφού το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και μπορεί να καλυφθεί οποία διαφορά υπάρχει στον βαθμολογικό πίνακα. Η Μπράβο πιστεύω ότι μπορεί να σκοράρει όπως το κάνει κάθε χρόνο απέναντι στην Μαριμπορ αλλά και γιατί όχι να κάνει και την ζημιά.

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ 22:00

Λοιπόν εδω δεν υπάρχουν πολλά να πούμε καθώς εκτος ότι μιλάμε για έναν αγώνα Χιλής τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Είναι κλασικό παιχνίδι GOAL-GOAL & OVER 2.5 και να πω την αμαρτία μου το περίμενα σε τιμές του 1.5 1.6.

Ανάλογα την αγωνιστική κατάσταση της κάθε χρονιάς βγαίνει και ο νικητής στα μεταξύ τους παιχνίδια, φέτος είναι στα ίδια επίπεδα και οι δύο οπότε πάμε σε μια μάχη Ροντέο και γιατί όχι και στο ημίχρονο να έχουμε τελειώσει μ αυτό.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη