ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Η χθεσινοί ημέρα δεν πήγε και τόσο καλά καθώς βγάλαμε μόνο ένα σημείο εκ των τριών από το κουπόνι μας. Επειδή τα λόγια είναι περιττά επιλέξαμε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και πάμε ευθύς αμέσως στην ανάλυση τους.

Αν και βλέπουμε σαφές προβάδισμα των γηπεδούχων στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιλέξουμε να πάμε σε κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή στα γκολ σε συνδυασμό με τα κόρνερ.

Η Φερεντσβάρος καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι επικρατώντας στην έδρα της με σκορ 5-0. Το παιχνίδι λογικά θα κινηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με τους φιλοξενούμενους ίσως να προχωρήσουν και σε rotation. Εμείς πιστεύουμε στο αμφίσκορο συνδυαστικά με τα κόρνερ.

Η Τσέλιε μόνο εύκολος αντίπαλος δεν αποδείχθηκε για την Σλόβαν πού μπορεί να είναι πιο έμπειρη αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα. Εμείς θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!