ΠΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Η ζέστη καλά κρατεί και το μόνο που μας σώζει είναι ή το κλιματιστικό ή η θάλασσα. Εμείς όπως και να έχει είμαστε εδώ και δουλεύουμε για εσάς. Για τη χθεσινή μέρα θα πούμε τα ίδια, ότι δηλαδή λέμε και τις προηγούμενες ημέρες και ως ένα σημείο μπορεί να έχουμε κουράσει. Πάλι 2 στα 3 σημεία από το κουπόνι μας με το τρίτο σημείο να μην επιβεβαιώνεται μόλις για ένα γκολ. Ήμασταν πολύ κοντά για ακόμα μία φορά αλλά δεν καταφέραμε να επιβεβαιωθούμε. Σήμερα έχουμε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια για το κουπόνι μας.

Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους δείχνουν πάντα καλό πρόσωπο και είναι ανώτεροι σαν ομάδα από τους Λευκορώσους. Η απόδοση του άσσου είναι πολύ χαμηλή οπότε θα πάμε και εδώ συνδυαστικά.
Θα πάμε και σε αυτό το παιχνίδι συνδυαστικά, καθώς ο άσσος των γηπεδούχων είναι χαμηλός και δεν έχει αξία, άλλωστε θα μπουν δυνατά από το 1ο λεπτό με σκοπό να βρουν δίχτυα και να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς.
Η διαφορά των ομάδων στο εν λόγω παιχνίδι είναι χαώδης και αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις με τον άσο του Παοκ να έχει πιάσει πάτο.
Η Μπόρατς είναι ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου του Παοκ και ιδιαίτερα φέτος φαίνεται να είναι αρκετά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι. Εμείς θα πάμε στα γκολ και στα κόρνερ συνδυαστικά.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!