Χαιρετίζω τον κόσμο του Κατενάτσιο και όχι μόνο. Φτάνει ο καιρός που σιγά σιγά θα βάλουμε τα μαγιό μας και θα αμολυθουμε στις πλαζ να ξεκουραστουμε και να φορτώσουμε μπαταρίες για την συνέχεια. Όμως οι διακοπές θέλουν και χρήμα και εμείς πρέπει σήμερα να βγάλουμε ένα μέρος από αυτες και γιατί όχι και όλες ανάλογα τα ποσά που ποντάρει ο καθένας. Σήμερα η τριάδα μάς έχει παιχνίδια φωτιά για διαφορετικούς λόγους για κάθε ομάδα και πάμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 01:30

Ματσαρα σήμερα με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πολύ κατάσταση και να θέλουν να ρίξουν από την κορυφή την Μποταφογκο και παράλληλα να μειώσουν την διαφορά μαζί τους. Μέσα στην έδρα της η Σάο Πάολο σπάει κόκκαλα και γίνεται ομάδα που πιέζει πολύ τον αντίπαλο και αυτό θα κάνει και σήμερα ειδικά στο ξεκίνημα μήπως καταφέρει και σκοράρει και γρήγορα.

Η Μποταφογκο πάει τρένο με 5 σερί νίκες και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά οι τρεις τελευταίες έγιναν νίκες οριακές και με την ψυχή στο στόμα. Το σημερινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για να φύγει με αποτέλεσμα χάρις την δυναμικότητα του αντιπάλου και γι αυτό περιμένω τουλάχιστον στην αρχή να παίξει ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι κλείνοντας τους χώρους.

Θα σας πω ξεκάθαρα τι πιστεύω γι αυτό το ματς. Θα πονέσει σήμερα η Μποταφογκο και πολύ δύσκολα θα φύγει με διπλό από το Σάο Πάολο απέναντι σε μια αφηνιασμένη ομάδα για το σημερινό μάτς. Θα δώσω δύο εκδοχές στο παρολί γι αυτό το παιχνίδι και ας διαλέξει ο καθένας οποία θέλει εγώ πάντως θα τις πάρω και τις δύο γι αυτό και τις προτείνω κι ολας.

ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 01:30

Σ αυτό το παιχνίδι νομίζω δεν χρειάζεται να πω πολλά καθώς οποίος βλέπει και παρακολουθεί το πρωθλημα και την ιδιοσυγκρασία του πρωταθλήματος της Αργεντινής θα καταλαβαίνει ότι για την Ριβέρ σήμερα μετά την γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική δεν βλέπει κάτι άλλο εκτός από την νίκη με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και με 9 παίχτες να χρειαστεί να μείνει αρκεί να φύγει με το τρίποντο. Έχει διαφορά στην δυναμικότητα από την Γοδοι Κρουζ που δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Πολύ δύσκολα σήμερα θα καταφέρει να σπάσει το ρόδι.

ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ – ΜΠΑΙΑ 03:30

Το σημερινό παιχνίδι είναι η προσωποποίηση του GOAL-GOAL από θέμα ανάγκης βαθμών και για τις δύο ομάδες, από την προϊστορία τους στα μεταξύ τους παιχνίδια και το πιο σημαντικό ειδικά για τους γηπεδούχους ότι πρέπει επιτέλους να σκοράρουν και κάποια στιγμή παραπάνω από ένα γκολ γιατί 3 φορές που το έκαναν κατάφεραν δύο νίκες και μία ισοπαλία στα χασομερια. Από την άλλη μεριά η Μπαϊα είναι μια ομάδα που δεν είναι στα Τοπ ονόματα της κατηγορίας αλλά φέτος σκοράρει σχεδόν πάντα και έχει μια ομάδα που κλείνει πιο πολύ σε τεχνική και φαντεζί πάρα σε σκληρή κλασική βραζιλιάνικη ομάδα δλδ είναι ομάδα που δεν θα ρίξει ξύλο αλλά θα προσπαθήσει να παίξει και να βγάλει φάσεις.

Σε δύο εκδοχές το παρολί μας να διαλέξει ο καθένας ότι θέλει, εγώ θα τα ποντάρω και τα δύο και εύχομαι να κάτσουν όλα καλή επιτυχία σε όλους.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη