Κυριακή ποδοσφαίρου: Η δικαιολογία μου για σνακ και χρόνο στον καναπέ…

0
681

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλή και ευλογημένη Κυριακή.  Χθες πέρασε το σημείο ημέρας για ακόμα μια φορά αλλά δεν μας έκανε τη χάρη το παρολί. Συνεχίζουμε σήμερα με παιχνίδια από  Δανία – Superliga, Φινλανδία – Veikkausliiga και Ελβετία – Super League. Έχοντας πάντα την θέληση και την ενέργεια που μας τροφοδοτεί το υπέροχο KATENATSIO και μας χάρισε χθες τρελό-ταμεία, πάμε να παίξουμε μια χαλαρή τριάδα!  Ladies and Gentlemen keep up the feelings…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Στην αναμέτρηση της Superliga που έχει οριστεί για τις 21 Ιουλίου 2024, η Σίλκεμποργκ θα φιλοξενήσει την Σοντερίσκε στο JYSK Park. Η Σίλκεμποργκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση, λίγο μπροστά από την Σοντερίσκε στην 6η, με τις δύο ομάδες να μην έχουν συγκεντρώσει ακόμα βαθμούς φέτος. Η Σίλκεμποργκ  έχει υποστεί 2 ήττες σε 2 εντός έδρας αγώνες, ενώ η Σοντερίσκε έχει δει ισοπαλίες στο 67% των 3 τελευταίων εκτός έδρας αγώνων της. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην πρόσφατη ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, η Σίλκεμποργκ  έχει αναδειχθεί νικήτρια στο 67% των τελευταίων 6 αναμετρήσεων με την Σοντερίσκε. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 1X & O2.5 (νίκη Σίλκεμποργκ ή ισοπαλία και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Μάριεχαμν και η Σεϊναγιόεν JK συγκρούονται σε αγώνα της Veikkausliiga στην Wiklöf Holding Arena σήμερα 21 Ιουλίου 2024. Η Μάριεχαμν, που βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς έχει υποστεί ήττες στο 67% των τελευταίων 6 αγώνων της, ενώ η 3η Σεϊναγιόεν JK έχει πετύχει 3 νίκες στα τελευταία 6 εκτός έδρας συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς. Στις 6 πιο πρόσφατες Veikkausliiga αναμετρήσεις τους, η Μάριεχαμν έχει ηττηθεί 4 φορές από την Σεϊναγιόεν JK. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή X2 & O2.5 (ισοπαλία ή νίκη Σεϊναγιόεν JK και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η υπερασπίστρια του τίτλου της ελβετικής Super League Γιoυνγκ Μπόις θα ξεκινήσει την υπεράσπισή της με ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη Σιόν. Αυτή θα είναι η πρεμιέρα της σεζόν για τις δύο ομάδες και η πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι στο Stadion Wankdorf την Κυριακή αναμένεται να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γεμάτο γκολ. Η Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε τον περσινό τίτλο με διαφορά 12 βαθμών από την προσεχή της διεκδικήτρια, Λουγκάνο. Είχαν χάσει μόλις επτά από τα 38 παιχνίδια τους και αυτός ήταν ο έκτος τίτλος τους στις τελευταίες επτά σεζόν. Το ρεκόρ τους στην έδρα τους ήταν εξίσου εντυπωσιακό, με τη Γιουνγκ Μπόις να κερδίζει τα δέκα από τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν. Η φόρμα τους στα φιλικά προετοιμασίας ήταν πάντως κακή, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Μετά τον περσινό υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία, η Σιόν επέστρεψε αμέσως στη Super League. Το έκανε με εμφατικό τρόπο, κατακτώντας τον τίτλο με διαφορά τριών βαθμών από τη Τουν. Η φόρμα της στα φιλικά είναι πολύ καλύτερη από αυτή των γηπεδούχων, κερδίζοντας τα δύο από τα τρία παιχνίδια, το 4-0 επί της Γκρασχόπερς και την επιτυχία με 4-1 επί της Ιβερντόν Σπορ. Τούτου λεχθέντος, οι φιλοξενούμενοι θα διαπιστώσουν ότι η άνοδος στην κατηγορία θα είναι δύσκολη. Δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν τη σεζόν, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια. Με σημείο δε θα μπλέξουμε καθώς ναι μεν η Γιoυνγκ Μπόις είναι πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα αλλά έχουμε κατά νου ότι η νεοφώτιστη Σιόν μπορεί να κάνει τη «ζημιά». Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.