ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΠΟΔΩΣΕΩΝ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Για ακόμη μία φορά χθες, φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν καταφέραμε να πιούμε νερό. Ήμασταν πολύ κοντά βγάζοντας δύο στα τρία σημεία του κουπονιού μας. Το παιχνίδι που χάθηκε ίσως ήταν και αναμενόμενο, αν και πιστέψαμε ότι η Πάφος χθες θα μπορούσε να κάνει την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της και μάλιστα εντός έδρας επί της Έλφσμποργκ. Δεν μας έκανε όμως το χατίρι και έτσι για ακόμη μία μέρα δεν γεμίσαμε τις τσέπες μας αλλά τουλάχιστον λόγω του ότι βγάλαμε τα δύο από τα τρία σημεία, μας επιστράφηκε όλο το ποντάρισμα μας πίσω και μας άφησε και ένα μικρό κέρδος οπότε δεν είμαστε αχάριστοι.

Η Μπόντο Γκλιμτ στην έδρα της είναι διαστημική και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας. Με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι τεράστια, φυσικά και παίζεται ως φαβορί ο άσσος με τις αποδόσεις να έχουν πιάσει πάτο. Εμείς βρήκαμε τον τρόπο και με ένα bet builder έχουμε πιάσει ένα αρκετά τίμιο ποσοστό και πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν σπουδαία χρονιά πέρυσι στην τρίτη κατηγορία και έτσι κέρδισαν την άνοδό τους στη δεύτερη. Έκαναν κάποιες μικρές προσθήκες αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Από την άλλη η Σαφχάουζεν έτρεξε ένα αρκετά καλό σερί στους τελευταίους 19 αγώνες με 6 νίκες 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, και έτσι γλίτωσε τον υποβιβασμό. Φέτος θα ξανά προσπαθήσει για κάτι καλύτερο.

Η Νόρτζελαντ έρχεται με αρκετές διαφοροποιήσεις από πέρυσι και δεν ξέρουμε πραγματικά, τι θα δούμε. Η Άαλμποργκ ξαναγύρισε στα μεγάλα σαλόνια με το γκάζι πατημένο και σίγουρα θέλει τη νίκη για λόγους ψυχολογίας και όχι μόνο. Δεν θα πάμε σε σημείο μιας και μοιάζει αρκετά αμφίροπος αγώνας, θα πάμε στα γκολ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

















































Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!