Στα 3 κόρνερ …πέναλτι!!!!!

Καλησπέρα,

Όσοι απο έσας έχετε παίξει ποδόσφαιρο στις αλάνες ,θα θυμάστε πολύ καλά ότι παίζαμε τον όρο στα 3 κορνερ ..πέναλτι έτσι ώστε αυτοί που έπαιζαν φουλ άμυνα να μην διώχνουν απλά την μπάλα ….

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε μια προσέγγιση των αγώνων με μια λογική που λέει ….. Αφού όλος ο τζίρος (το μεγαλύτερο ποσοστό)παίζεται σε κάποια σημεία εμείς θα πάμε κόντρα.

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα Ανγκόλα-Μάλι..Τις δυο προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν είχαμε σκορ 4-4 και 0-4 …εμείς θα πάμε με το 4+ με απόδοση 5,50.

Γουινέα Μπισσαου-Γκάνα…Παιχνίδι τελικός για μια ομάδα που όπως η Γκάνα.Θα πετύχει γρήγορα ένα γκολ και τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα…2/2+over 2,5.

Μπενιν -Καμερούν…Κια ποίος σας είπε πως το Καμερούν θέλει να μπλέξει σε αποτελέσματα και 2 θέσεις…Με νίκη καθαρή και μάλιστα με μεγάλο σκορ βλέπουμε να κλείνει την αυλαία των ομίλων …..

Και ερχόμαστε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς…..Μαυριτανία-Τυνησία…Τον νικητή τον ξέρουμε και μάλιστα μπορεί να είναι με σκορ 1-2 όπως και τα προηγούμενα μεταξύ τους ….

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!