Στο βωμό των γκολ σήμερα…

0
925

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ.  Χθες η μέρα ήταν οικτρή ή πολύ απλά όπως θα μπορούσε να το πει κάποιος δεν μας ήθελε καθόλου. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Για σήμερα έχουμε ματς από πρωταθλήματα Σουηδίας-Allsvenskan, Ρουμανίας-Liga 1 και Νορβηγίας-Eliteserien. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν!  Ladies and Gentlemen have a frozen afternoon…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Θέλοντας απεγνωσμένα να επανέλθει στο δρόμο της αναζήτησης της πρώτης τριάδας, η Γκάις ταξιδεύει στο Studenternas IP για να αντιμετωπίσει την Σίριους για την 14η αγωνιστική της σουηδικής Allsvenskan το Σάββατο. Παρόλο που ο Ιούλιος ξεκίνησε εξαιρετικά για την Σίριους, καθώς σφυροκόπησε με 5-1 τη Νόρκεπινγκ μπροστά στο κοινό της, επιβεβαίωσε την ιδιότητά της ως μία από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της Allsvenskan από άποψη φόρμας μόλις πέντε ημέρες αργότερα, χάνοντας με πέντε γκολ θρίλερ από τη Μιάλμπι εκτός έδρας. Η κυμαινόμενη φόρμα της τις τελευταίες εβδομάδες, με μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, έχει αφήσει την «Blasvart» να ακροβατεί στο χείλος του γκρεμού, διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα τριών βαθμών από την Κάλμαρ στη θέση των πλέι οφ υποβιβασμού. Θα δοκιμάσει τις αντοχές της απέναντι στη νεοφώτιστη Γκάις, η οποία αποτελεί ένα από τα πακέτα ευχάριστων εκπλήξεων στην κορυφαία κατηγορία της Σουηδίας μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, έχοντας επί του παρόντος καλές θέσεις για να κερδίσει ευρωπαϊκή βίζα. Ωστόσο, τα “σκουμπριά” παρουσίασαν μια μικρή πτώση στη φόρμα τους στο πιο πρόσφατο ζευγάρι των αγώνων της πρώτης κατηγορίας, παίρνοντας έναν πενιχρό βαθμό από τους έξι που προσφέρονται, γεγονός που τους έκανε να απομακρυνθούν ελαφρώς από τις επιθυμητές ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά οι παίκτες του Φρέντερικ Χόλμπερ παραμένουν στην κούρσα της πρώτης τριάδας, καθώς βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη Μίαλμπι με ένα παιχνίδι στο χέρι. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Αν η φόρμα της περασμένης σεζόν είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε μια αναμέτρηση με υψηλό σκορ όταν η UTA Αράντ θα αντιμετωπίσει τη Ραπίντ Βουκουρεστίου αυτό το Σάββατο. Η γηπεδούχος ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με G/G & O2.5 γκολ στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που διεξήχθησαν στο Stadionul Francisc von Neuman. Σε επτά από αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, με μέσο όρο 3,7 γκολ στα δέκα αυτά παιχνίδια. Η UTA Αράντ είχε μια καλή πορεία σε αυτό το γήπεδο, χάνοντας μόλις ένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας, ενώ σε οκτώ από αυτά τα παιχνίδια σημείωσε δύο ή περισσότερα γκολ. Η Ραπίντ Βουκουρεστίου σημείωσε επίσης σταθερά υψηλούς αριθμούς στους πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στη Liga 1. Οι φιλοξενούμενοι είδαν G/G & O2.5 γκολ στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσαν εκτός έδρας. Σε αυτές τις δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις σημειώθηκαν κατά μέσο όρο 3,5 γκολ. Επιπλέον, και στις δύο περσινές αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων σημειώθηκε G/G & O3.5 γκολ. Η Ραπίντ πήρε τη νίκη με 4-1 στο Βουκουρέστι, αφού είχε μοιραστεί την ισοπαλία με 2-2 σε αυτό το γήπεδο τον περασμένο Οκτώβριο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Μπραν θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της κορυφαίας κατηγορίας της Νορβηγίας για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, όταν θα φιλοξενήσει την Χάουγκεσουντ σήμερα 13/07/2024. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει τα πάντα για να κερδίσουν την Eliteserien τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα δεν τα καταφέρνουν. Η ομάδα του Άιρικ Χόρνελαντ τερμάτισε εννέα βαθμούς πίσω από τη νικήτρια Μπόντο Γκλιμτ στη δεύτερη θέση το 2023 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σχεδόν στην ίδια θέση. Ωστόσο, οι “Πυροσβέστες” θα πάρουν θάρρος ενόψει αυτού του αγώνα από το γεγονός ότι είναι η καλύτερη γηπεδούχος ομάδα της κατηγορίας φέτος. Εν τω μεταξύ, η Χάουγκεσουντ κινδυνεύει να υποβιβαστεί για πρώτη φορά μετά από 24 και πλέον χρόνια. Αφού πέτυχε μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, η ομάδα του Σαντσέβ Μανοχαράν έπεσε στην κόκκινη ζώνη, αλλά θα υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι η μοναδική νίκη σε αυτό το διάστημα ήρθε εκτός έδρας. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.