«Σκληρές διαπραγματεύσεις για Πέπε, Ρους και Μπότσκαϊ»

* Το παρακάτω δελτίο τύπου αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση

EURO 2024 ΜΕ 30€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

Στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τους περσινούς κυπελλούχους.

Για το πρώτο παιχνίδι με την Έλφσμποργκ: «Αναχωρούμε σε πολύ λίγο. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, ιστορική εβδομάδα. Το είχαμε στόχο εδώ και χρόνια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο αλλά και για να αποκτήσουμε εμπειρίες. Το πρωί η ομάδα είχε προπόνηση, στη συνέχεια μεσημεριανό και στις 14:00 η αποστολή πετά για τη Σουηδία».

Για την προετοιμασία: «Κάναμε προπονήσεις σε πλαστικό χλοοτάπητα, σε γήπεδα της ακαδημίας μας, ανάλογο με αυτόν που θα συναντήσει η ομάδα στη Σουηδία. Απόψε στη Σουηδία θα γίνει προπόνηση πάλι σε πλαστικό χλοοτάπητα».

Για τα αγωνιστικά: «Όλα κυλάνε όπως πρέπει, και η προετοιμασία κύλησε χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς. Κάναμε δυνατά φιλικά και δείξαμε ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Τα νέα αποκτήματα ενσωματώθηκαν με την ομάδα».

Για τον στόχο: «Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε πρόκριση. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει παιχνίδια στα πόδια της».

Για τα μεταγραφικά, για τους Πέπε, Ρους και Μπότσκαϊ: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο, έχουμε πει όμως ότι θέλουμε να παραμείνουν στην ομάδα μας. Όταν υπάρχει εξέλιξη, θα βγάλουμε και σχετική ανακοίνωση. Είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τους, οπότε χρειάζεται υπομονή».

Για τον κόσμο: «Υπολογίζουμε να έχουμε γύρω στους 300 οπαδούς. Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους και απολογούμαστε που δεν κατέστη δυνατό να ναυλώσουμε και δεύτερο αεροπλάνο».

EURO 2024 ΜΕ 30€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

«Παιχνίδι είναι, θέλει όρια»

«Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών».
www.safergambling.gov.cy

«Η Meridian κατέχει άδεια Κλάσης A και Β από την ΕΑΣ με αριθμούς άδειας A013 και B009»

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!