Η μέρα που οι άλλοι ψάχνουν ταμείο…εμείς ψαρεύουμε στην Κάρπαθο!!!

0
1216

Καλημέρα παιχτούρες μου. Καλή εβδομάδα σε όλους. Αν και είμαστε διακοπές ,εμείς συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε καθημερινά ταμεία και τριάδες. Συνεχίζουμε τα Live μας απο το νησί της Καρπάθου…με εξαιρετικές θάλασσες και τους ανθρώπους να μας έχουν αγκαλιάσει σαν να είμαστε ένας απο αυτούς.Βέβαια έχουμε δώσει αρκετά σημεία αυτές τις ημέρες.

Δεν χρειάζεται και πολλά για να σας πείσω…..!Απλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δείτε τα χθεσινά,τα προχθεσινά….!!!Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην δική σας κρίση !!!!

Βέβαια για να ζήσεις τέτοιες στιγμές θα πρέπει να γίνεις μέλος της ομάδας μας. Να σας θυμίσουμε ότι η προσφορά θα συνεχίσει για μια ακόμα εβδομάδα ……με μόνο 100€ για όλο τον χρόνο.

Στα σημερινά τώρα , παιχνίδια πολλά δεν έχει αλλά εμείς έχουμε και σήμερα την λύση. Με πολλά γκολ και σημεία απο αγαπημένα πρωταθλήματα όπως οι μικρές κατηγορίες της Νορβηγίας και Φινλανδίας θα σας στείλουμε σήμερα ταμείο. Αναλύσεις σε αυτά τα παιχνίδια πάνε περίπατο και εμείς θα σας καταθέσουμε απλά την τριάδα μας.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .