ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες πέρασε μόνο το ένα σημείο από το κουπόνι μας και πήραμε το 50% του πονταρίσματος μας πίσω. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε περάσει και δεύτερο σημείο αλλά δεν μας έκανε το χατίρι. Σήμερα επιλέξαμε 3 παιχνίδια από Σουηδία.

Έχουν ένα κοινό οι δύο ομάδες στο σημερινό παιχνίδι και αυτό είναι ότι θα κάθεται νέος τεχνικός στον πάγκο τους. Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που μας έχουν συνηθίσει αμφότερες όσο αναφορά τον τρόπο που προσεγγίζουν το παιχνίδι τους. Η Αικ εντός έδρας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή αφού σε 6 παιχνίδια έχει 5 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, εκτός έδρας είναι πιο αδύναμη. Η Κάλμαρ είναι επίσης μία ομάδα που ό,τι έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό το οφείλει στα εντός έδρας παιχνίδια της αν και σήμερα παίζει εκτός. Αν και έχει κάνει 2 νίκες εκτός έδρας και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά άλλα μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.

Η Βέρναμο είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ομάδας αφού είναι η μόνη που δεν έχει εντός έδρας νίκη στην κατηγορία. Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι τα πρώτα τρία παιχνίδια που ήταν τυπικά γηπεδούχος έγιναν σε γειτονικά γήπεδα, η δική της έδρα δεν ήταν σε θέση για να γίνει αγώνας λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Η Γκέτεμποργκ από την άλλη εκτός έδρας δεν μπορούμε να πούμε ότι τα πάει τέλεια αφού ο απολογισμός της είναι δύο νίκες μία ισοπαλία και 3 ήττες. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι θα κάθεται νέος τεχνικός στον πάγκο της ο οποίος σίγουρα είναι πιο έμπειρος από τον προηγούμενο και η ψυχολογία θα είναι κάπως καλύτερη.

Αγώνας μεταξύ 2 ομάδων οι οποίες είναι οι σόβαθμες. Η γηπεδούχος έχει δείξει ιδιαίτερη αξιοπιστία και σταθερότητα αν και νεοφώτιστη, είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και έχει κερδίσει ομάδες ανώτερες της σημερινής της αντιπάλου. Η Χάμαρμπι διακρίνεται περισσότερο στα παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας, εκτός έδρας είναι και αυτή αδύναμη, και πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει κάποιες αλλαγές ποδοσφαιριστών και δεν ξέρουμε εάν αυτό θα την επηρεάσει θετικά ή αρνητικά.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!