ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ….ΕΥΚΟΛΑ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Ή χθεσινή ημέρα δεν πήγε καθόλου καλά σε κανένα επίπεδο καθώς χάθηκαν και τα τρία σημεία της τριάδας μας. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος με παιχνίδια από Σουηδία και Φινλανδία

Η Ελφσμποργκ με νέο προπονητή θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας βέβαια το μυαλό της και στο επερχόμενο ματς για τα προκριματικά του europa league. Η Μπρομαποικάρνα είναι μία ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερο κόσμο να την υποστηρίζει αλλά μέσα στο γήπεδο βγάζει ψυχή και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματά της καθώς στις τελευταίες εξώδους της μετράει μόνο νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Η Μιέλμπι βρίσκεται στην τρίτη θέση και είναι σίγουρα μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της όμως και εκτός έδρας έχει πάρει τρεις νίκες που την έχουν φέρει εδώ που βρίσκεται. Η Σίριους βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας μακριά από τα κόκκινα και συνεχίζεις σταθερά. Εκτός έδρας μπορούμε να πούμε ότι δυσκολεύεται και δεν είναι από τις ομάδες που σκοράρουν με ευχέρεια.

Η Ελσίνκι μπαίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με το μυαλό της όμως να βρίσκεται στο επερχόμενο ματς για τα προκριματικά του champions league. Η γηπεδούχος είναι σίγουρα ανεβασμένη αλλά δύσκολα θα χτυπήσει την φιλοξενούμενο στη συγκεκριμένη φάση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!