ΣΗΜΕΡΑ…ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Η χθεσινή μέρα στο φινάλε μας πήγε καλά, καθώς κάναμε cash out το δελτίο μας λίγο πριν ισοφαριστεί η Ουτσικτεν και έτσι πήραμε το 70% του συνολικού πονταρίσματος του κουπονιού μας. Είχαμε πιάσει νωρίτερα και τον άσσο τηςΣαιγιοέν με αποτέλεσμα να κλείσει η μέρα μας με τίμιο κέρδος. Για σήμερα η τριαδούλα μας μυρίζει μπαρούτι και είναι έτοιμη να εκραγεί….. προλάβετε την.

Η Λαντσκρόνα έχει γίνει από τις αγαπημένες μας επιλογές το τελευταίο διάστημα καθώς μας πληρώνει κάθε φορά που την επιλέγουμε στα κουπόνια μας. Μιλάμε για μία πολύ καλή ομάδα η οποία σε 6 αγώνες μετράει 5 νίκες και μόλις μία ισοπαλία αυτήν με την Ερεμπρο. Επιδεικνύει σταθερότητα και ιδιαιτέρως μεγάλη συνέπεια τουλάχιστον στα επιθετικά της καθήκοντα. Η Εστερσουντ, ακόμα να βρει τα πατήματα της και δεν έχει πείσει ακόμη για τη σταθερότητά της ωστόσο προέρχεται από μία κάπως περιπετειώδης νίκη επί της Ουτσίκτεν.

Η Ρόζενμποργκ είναι σίγουρα μία πιο ιστορική ομάδα, αν και η Βίκινγκ πριν τη διακοπή έδειξε μία κάποια σταθερότητα. Έχουν προβληματικές άμυνες και οι δύο με αποτέλεσμα να δέχονται αλλά και να βάζουν γκολ με μεγάλη ευκολία. Η διπλή ευκαιρία στο Χ2 είναι πολύ καλή επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ντέρμπι νεοφώτιστων, παρόλα αυτά υπάρχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Γκνίσταν. Τα σημάδια δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι στέκονται πολύ καλύτερα από τους φιλοξενούμενους στην πρώτη κατηγορία. Η Εκενάς έρχεται από ένα σίγουρα εξαντλητικό παιχνίδι κυπέλλου με τηνΕλσινκι, παίρνοντας την πρόκριση, παρόλα αυτά εδώ μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με άλλες μεταβλητές.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!