ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ…..ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ….

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Χθες είχαμε δώσει ένα bet builder στο παιχνίδι της Ουκρανίας με το Βέλγιο, δυστυχώς δεν πέρασε αλλά δεν μας πειράζει γιατί σήμερα έρχεται κάτι ακόμα πιο δυνατό.

Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή 25 ημερών θα πηγαίναμε με κλειστά μάτια στο νάσο καθώς οι γηπεδούχος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Λόγω της διακοπής όμως δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει δεν θα ρισκάρουμε σημείο, αλλά θα πάμε με τα γκολ.

Ακόμη δεν έχει βρει νίκη εντός έδρας η Λιλεστρομ. Πέφτει κατακόρυφα ο άσος και πλέον δεν έχει στοιχηματική αξία. Από την άλλη και η φιλοξενούμενος είναι πολύ δυνατή και σίγουρα θα της βάλει δύσκολα. Για αυτό και εμείς θα πάμε στα γκολ και σε αυτό το παιχνίδι.

Δύσκολο και αμφίρωπο παιχνίδι, καθώς η γηπεδούχος έχει αλλάξει προπονητή και απέσπασε ισοπαλία ανέλπιστη στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ η φιλοξενούμενος έχασε εκτός έδρας με σκορ 3-1. Εμείς πιστεύουμε στον άσο της Ρέικιαβικ και θα το συνδυάσουμε με την επιλογή 2-6 γκολ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!