Το Άγιον Πνεύμα χαριτώνει και αγιάζει όλες τις δυνάμεις τής ψυχής τού ανθρώπου…

0
1028

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Το Άγιο Πνεύμα αποτελεί με τον Πατέρα και τον Υιό τον Τριαδικό Θεό του Χριστιανισμού. Είναι ομοούσιο και ομότιμο προς τα δύο άλλα πρόσωπα και διακρίνεται από αυτά κατά την υπόσταση («Μονάς εν τριάδι και τριάς εν μονάδι»). Ο μονοθεϊσμός του Χριστιανισμού είναι τριαδολογικός και όχι μοναδολογικός, όπως του Ιουδαϊσμού και του Μωαμεθανισμού. Χρόνια Πολλά σε όλους και όλα τα καλά του κόσμου. Χθες πέρασαν τα 2/3 από την τριάδα που έδωσα με τη Στάμπαεκ να μένει στο ξερό 1-0 και να μας χαλάει έναν ωραίο “μεζέ” που βέβαια δεν πήγε εντελώς “χαμένος” με την τακτική «3+1» by KATENATSIO όπου για άλλη μια φορά επέστρεψε τα λεφτά μας με λίγο κέρδος. Σήμερα Δευτέρα 24/06/2024 Αγίου Πνεύματος έχουμε τριάδα με παιχνίδια από Αίγυπτος – Premier League, Νησιά Φερόε – Premier League και Αργεντινή – Primera B Metropolitana. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen Whit Monday yours truly…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Φάρκοθα επιδιώξει να βάλει τέλος στο σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στην κορυφαία κατηγορία της Αιγύπτου, όταν θα φιλοξενήσει την Aλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρεια το βράδυ της Δευτέρας. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια εκστρατεία που θα θέλουν να ξεχάσουν. Η ομάδα του Ahmed Khatab έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής φέτος και μόνο δύο από αυτές τις νίκες έχουν έρθει στην έδρα της. Στο παιχνίδι της Δευτέρας πηγαίνουν μετά την ήττα από τη Ζάμαλεκ σε ένα παιχνίδι που δέχτηκαν δύο γκολ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρεια βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από το σημείο όπου τερμάτισε την περίοδο 2023-24. Οι «Masters of the City» έχουν μαζέψει τόσους βαθμούς (18) εκτός έδρας όσοι και εντός έδρας φέτος, αλλά η πρόσφατη φόρμα τους είναι καταστροφική. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κερδίσει σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια και επίσης δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στις πέντε αναμετρήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Σκάλα θα αντιμετωπίσει την Βεστούρ στην Premier League των Νήσων Φερόε στο Undir Mýruhjalla στις 24 Ιουνίου 2024. Η Σκάλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση με 13 βαθμούς και έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις τη φετινή σεζόν με 8 ήττες σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ η Βεστούρ βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς, χάνοντας τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στην Premier League  με την πρόσφατη φόρμα της. Στις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα, Σκάλα και Βεστούρ έχουν μοιραστεί τη νίκη με 3 ισοπαλίες στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις. Περιμένω μια ισοδύναμη αναμέτρηση στο επίπεδο των γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες επιδιώκουν να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτή την επερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O3.5 (να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Στο Estadio Ciudad Universitaria σήμερα 24/06/2024, η Φένιξ θα αντιμετωπίσει την Λαφερέρ σε αγώνα της Primera B Metropolitana. Με την Φένιξ να βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας και την Λαφερέρ στην 15η θέση, οι δύο ομάδες θα είναι πρόθυμες να εξασφαλίσουν βαθμούς για να βελτιώσουν τις θέσεις τους. Η Φένιξ έχει δείξει ανθεκτικότητα στην έδρα της με 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Λαφερέρ δυσκολεύεται εκτός έδρας, χάνοντας το 50% των πρόσφατων εκτός έδρας αγώνων της. Στατιστικά, η Φένιξ έχει δεχτεί κατά μέσο όρο 0,33 γκολ στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, γεγονός που υποδηλώνει μια σταθερή αμυντική εικόνα. Από την άλλη πλευρά, Under 2.5 γκολ έχουν σημειωθεί στο 67% των τελευταίων 6 αγώνων της Λαφερέρ, γεγονός που υποδηλώνει μια τάση για αναμετρήσεις με χαμηλό σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα. Καθώς και οι δύο πλευρές επιδιώκουν να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτός ο αγώνας στο Estadio Ciudad Universitaria υπόσχεται να είναι μια μάχη τακτικής μεταξύ της συμπαγούς άμυνας της Φένιξ και της επιθυμίας της Λαφερέρ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.