ΣΟΥΗΔΙΚΗ…”ΕΠΙΔΡΟΜΗ”…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Αυτό το διάστημα η τύχη δεν είναι με το μέρος μας καθώς χάνονται οι τριάδες μας πάντα στο ένα γκολ αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Η Έρεμπρο διανύει μία περίοδο αγωνιστικής ύφεσης και η γκρίνια και η μουρμούρα έχουν πρώτο λόγο στους οπαδούς αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας. Η Τρέλεμποργκ διανύει εκδιαμέτρου αντίθετη πορεία μεταθετικά αποτελέσματα να δεσπόζουν στο ενεργητικό της και τα μηνύματα να είναι καλά. Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι το αρνητικό σερί της γηπεδούχου πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και ίσως είναι η ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι.

Πολύ δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος είναι πολύ καλή παρότι έρχεται από γκέλα και σίγουρα δεν θα αφήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι στην τύχη του. Η φιλοξενούμενος παρότι δεν βρίσκεται στην πρώτη τριάδα είναι πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ιδιαίτερα εκτός έδρας αφού έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα.

Η Λαντσκρόνα φαίνεται να είναι το φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βολοδέρνουν για τη σωτηρία τους και αν και έδειξαν σημάδια βελτίωσης στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, είναι επειδή έπαιξαν εντός έδρας και με ομάδες ισοδύναμες με αυτήν.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!