Γκολ και φύγαμε για παραλία…

0
590

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Χθες πέρασαν τα 3/4 από τα οβεράκια που δώσαμε στο telegram γεγονός ότι για ένα γκολ χάθηκε το απόλυτο του δελτίου. Η τακτική βέβαια «3+1, 4+1» by KATENATSIO μας άφησε και πάλι κερδισμένους.

Και μια πληροφορία που μου έκανε εντύπωση.

Μια γαρίδα Mantis έχει την ικανότητα να ταλαντεύει τη δαγκάνα της τόσο γρήγορα που μπορεί να βράσει το νερό γύρω από αυτή και να δημιουργήσει λάμψη φωτός. Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος ανάμεσα στα χιλιάδες που υπάρχουν στη φύση. Τελικά οι θησαυροί φίλες και φίλοι μου είναι ατελείωτοι σε αυτόν τον πλανήτη!

Για Σήμερα Κυριακή 23/06/2024 έχουμε τριάδα με παιχνίδια από Νορβηγία – OBOS-ligaen και Ισπανία – Segunda Division. Τη δροσιά τους να έχουμε.

Ladies and Gentlemen happy swimming…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Την περασμένη σεζόν, η Στάμπαεκ έπαιξε στην Eliteserien, το ισχυρότερο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Ωστόσο, μετά τον υποβιβασμό, οι περισσότεροι περίμεναν ότι η Στάμπαεκ θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην OBOS-Ligaen. Ωστόσο, μετά από 12 αγωνιστικές, βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Κονγκσβίνγκερ. Η Στάμπαεκ κέρδισε μόνο δύο από τους επτά τελευταίους αγώνες της. Στο προηγούμενο παιχνίδι, έχασε με 4-3 εκτός έδρας από τη Σταρτ. Η Στάμπαεκ τελείωσε εκείνο το ματς με εννέα σουτ περισσότερα από τους γηπεδούχους, αλλά η ομάδα του Μπομπ Μπράντλεϊ έκανε και πάλι πολλά αμυντικά λάθη. Η Λέβανγκερ ήρθε φέτος από την τρίτη κατηγορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου, οπότε ο βασικός της στόχος είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Περ Βέρνερ Ρένινγκ μπορεί να είναι πολύ ικανοποιημένη από τα πρώτα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς έχει μαζέψει 15 βαθμούς μέχρι στιγμής. Η Λέβανγκερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχασε μόνο δύο από τα 11 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι, επικράτησε με 4-0 εντός έδρας της Άαλεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 63% κατοχή μπάλας και περισσότερα σουτ προς την εστία, αλλά η αποτελεσματικότητα της Λέβανγκερ έκανε τη μεγάλη διαφορά στο ματς. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O3.5 (να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Αν και τους χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί στη βαθμολογία της 1ης κατηγορίας, η Μπρίνε μπαίνει στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου ως δικαιολογημένο φαβορί για να διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που κάνει την καλύτερή της δουλειά στο Bryne Stadion και έχουν κερδίσει τα 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα τους από τον περασμένο Ιούλιο. Αντίθετα, έχουν χάσει τα πέντε από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν φέτος. Αμυντικά ισχυρή, η ομάδα του Όλε Κέβιν Κνάπεν έχει κρατήσει N/G στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες νίκες της στο Bryne Stadion. Η Λιν ταξιδεύει στο Bryne Stadion και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατηγορίας με 18 βαθμούς σε 13 αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι είναι ασταθείς και έχουν κερδίσει μόλις δύο από τους δέκα τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιαν Χάλβορσεν, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά από το 2010, πήρε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες από έξι εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε φέτος.  Αντιμετωπίζοντας ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά από το 2011, η Λιν προηγείται στα ρεκόρ μεταξύ τους με επτά νίκες έναντι τεσσάρων. Καμία από τις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις τους δεν έληξε ισόπαλη και αναμένω να «γέρνει» η ζυγαριά προς το μέρος της Μπρίνε.  Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 1X & O2.5 (ισοπαλία ή νίκη Μπρίνε και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το EURO είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των ποδοσφαιρόφιλων αυτή τη στιγμή, αλλά οι φίλοι της Εσπανιόλ και της Ρεάλ Οβιέδο θα επικεντρωθούν, τουλάχιστον την Κυριακή, στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της La Liga 2. Στο πρώτο παιχνίδι, η Ρεάλ Οβιέδο κέρδισε με 1-0, αλλά τώρα, οι ομάδες θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη, όπου η Εσπανιόλ θα είναι η οικοδέσποινα. Η Εσπανιόλ πέρασε μόλις έξι σεζόν εκτός της υψηλότερης ποδοσφαιρικής βαθμίδας του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μετά τον υποβιβασμό της την περασμένη σεζόν, η Εσπανιόλ ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της La Liga 2. Ωστόσο, η ομάδα από τη Βαρκελώνη τερμάτισε τέταρτη στο κανονικό μέρος της σεζόν, οπότε πρέπει να αναζητήσει την άνοδο μέσω πλέι οφ. Η Εσπανιόλ είχε ένα σπουδαίο σερί 18 αγώνων χωρίς ήττα μέχρι την περασμένη αγωνιστική, όταν έχασε με 1-0 από τη Ρεάλ Οβιέδο. Η Ρεάλ Οβιέδο έχει να παίξει στη La Liga από το 2001, αλλά πλέον απέχει μόνο ένα βήμα από την επιστροφή της στο καλύτερο ισπανικό πρωτάθλημα. Μετά την κανονική 42η αγωνιστική της La Liga 2, η Ρεάλ Οβιέδο τερμάτισε στην 6η θέση, η οποία ήταν η τελευταία θέση που οδηγούσε στη μάχη των πλέι οφ ανόδου. Η Ρεάλ Οβιέδο βρίσκεται σε σταθερή φόρμα με τα τρία τελευταία παιχνίδια χωρίς ήττα. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O1.5 & O3.5 1st Half Corner (να σημειωθούν 2 γκολ και άνω και να σημειωθούν 4 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.