ΓΚΟΛ….ΚΑΙ….ΘΕΑΜΑ

Καλημέρα σε όλους. Χθες μπορούμε να πούμε ότι ήταν έστω μία μέτρια ημέρα καθώς από την τριάδα μας πέρασε το ένα, στο άλλο κάναμε cash out και έτσι πήραμε το ποντάρισμά μας πίσω και κάτι λίγα παραπάνω. Σήμερα επιλέξαμε τα τρία παιχνίδια του euro θέλουμε γκολ από τις ομάδες για να επιβεβαιωθούμε.

Οι Γεωργιανοί ήταν και είναι άπειροι σε τέτοιες διοργανώσεις καθώς είναι η παρθενική τους φορά. Στον πρώτο αγώνα φαίνεται να το πλήρωσαν, σήμερα θα είναι ίσως πιο υποψιασμένοι. Οι Τσέχοι από εμπειρία άλλο τίποτα. Είναι δίκαια το φαβορί και το αποδεικνύουν και οι αποδόσεις. Καμία από τις 2 ομάδες δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα, θα δούμε 1 πολύ σκληρό παιχνίδι και θα περιμένουμε και τα γκολ για να περάσει το σημείο μας.

Το γκολ γκολ και over σε αυτό το παιχνίδι μοιάζει μονόδρομος με βάση και τις αποδόσεις. Έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι παίζουν ανοιχτά ενδιαφέρονται περισσότερο για το γκολ παρά για τα μετόπιστεν και γιατί άλλωστε να αλλάξουν την τακτική τους σήμερα. Η Πορτογαλία δίνεται χαμηλά και το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να πάρουμε ένα combo με τελικό αποτέλεσμα και γκολ. Εμείς θα επιλέξουμε απλώς το γκολ εκατέρωθεν και over 2,5.

Το Βέλγιο βρίσκεται σε δύσκολη θέση πρέπει να τρέξει για να προλάβει καθώς γνώρισε ήττα σοκ στο πρώτο παιχνίδι από τη Σλοβακία και δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή του. Η Ρουμανία ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι πατημένο και δεν έχει πλέον άγχος. Θα πάμε με τα γκολ και σε αυτό το παιχνίδι.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!