Σήμερα παρακολουθούμε Euro αλλά παίζουμε ΗΠΑ

0
1177

Καλημέρα παιχτούρες μου. Σήμερα η μέρα έχει παιχνίδια και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας στείλουμε ταμείο αφού έχουμε και 3ημερο !!!!Πριν σας πάω στις σημερινές μας επιλογές να σας θυμίσω το πρόγραμμα μας .

Αν θέλετε να μπείτε στην παρέα μας και να γίνετε ο επόμενος «εισοδηματίας»,απλά μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.Στα σημερινά θα ξεκινήσω με τα Live μας που δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 15:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 15:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 15:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Πριν πάρετε την απόφαση να μας ακολουθήσετε και πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε εγγραφή δείτε και αυτό.

Επίσης όσοι δεν έχετε δεί την Πάμελα καλά θα κάνετε να την ακολουθήσετε…..

Και αφού κάνετε όλα αυτά σωστά ,τότε μπορείτε να διαβάσετε και την σημερινή μας τριάδα που θα σας βγάλει τα έξοδα του 3ημέρου που έρχεται. Πάρτε θέσεις λοιπόν και απολαύστε….!!!

Είναι αήττητο στα 15 τελευταία του παιχνίδια το Σολτ Λέικ και σε αυτό το διάστημα μετράει εννέα νίκες και έξι ισοπαλίες. Το σερί αυτό το διατηρεί σταθερά στην κορυφή της περιφέρειας, αλλά με απόσταση μόλις τριών πόντων από τους διώκτες του και από τους Γκάλαξι που ακολουθούν στη βαθμολογία.Απο την άλλη ,συνεχίζει σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Λος Αντζελες, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές τη νίκη με ενδιάμεση την ήττα με 2-1 από το Σικάγο εκτός έδρας. Αναρριχήθηκε στην 3η θέση της περιφέρειας με απόσταση τριών πόντων από την κορυφή. Με νίκη θα πιάσει την αντίπαλό της στην πρώτη θέση.Πολύ μεγάλο παιχνίδι και με αυτά τα δεδομένα περιμένουμε γκολ και θέαμα. Over 0,5 στο 1ο ημίχρονο & over 2,5 τελικό & over 8,5 κόρνερ είναι η επιλογή μας.

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι ,καθώς στα δέκα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα κατάφεραν να πανηγυρίσουν εννέα νίκες και γνώρισαν μόλις μία ήττα. Με αυτό το απίστευτο σερί έχουν αναρριχηθεί στην 2η θέση της περιφέρειας με απόσταση δύο πόντων από την κορυφή, αλλά και με δύο ματς λιγότερα.Δυο πολύ σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας τους και μια ακόμα στην επίθεση είναι τα αυτά που αλλάζουν το σκηνικό. Απο την άλλη βρίσκει ρυθμό σιγά – σιγά η Νιού Ινγκλαντ και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως πλέον μετράει τρεις σερί νίκες. Το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν όμως, την κρατάει ακόμα στην τελευταία θέση της περιφέρειας και με σημαντική απόσταση από τις θέσεις των play-off. Θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και να πάρει ακόμα περισσότερες μεγάλες νίκες για να πλησιάσει στις θέσεις των play-off.Με ρίσκο αλλά και με την παράδοση θα πάμε στο Χ2 & γκολ/γκολ στο εκπληκτικό 3,65!!

Μεγάλη δείχνει η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το Κολόμπους πατάει πολύ καλύτερα.Επιστρέφει στο γήπεδό του με στόχο φυσικά το τρίποντο που θα το κρατήσει στην πρώτη εξάδα και θα μειώσει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Απο την άλλη το Κάνσας δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως μετράει μία μόλις νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια του στα οποία έχει γνωρίσει δέκα φορές την ήττα. Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της περιφέρειας με μεγάλη απόσταση από αυτές των play-off χωρίς να δείχνει ικανό να φτάσει στο στόχο αυτό φέτος. Εμείς δεν θα πάμε με τον άσσο αφού η τιμή είναι αστεία. Το over 0,5 στο 1ο ημίχρονο και over 3,5 τελικό η επιλογή μας.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .