ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Διανύουμε περίεργες ημέρες στοιχηματισμού, δεν μπορούμε να σταυρώσουμε κουπόνι και το μόνο που μας κρατάει είναι τα μονά που βγάζουμε με αποτέλεσμα να παίρνουμε μέρος του πονταρίσματος μας πίσω. Σήμερα θα πάμε με ένα μονό παιχνίδι από Σουηδία.

Αναμένεται μία πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Η Τρέλεμποργκ προέρχεται από ήττα εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Λαντσκρόνα, πριν από αυτό όμως έτρεχε ένα σερί 6 αγώνων αήττητη. Στα τελευταία 5 μετράει 2 νίκες. Η Μπρόγκε προέρχεται από νίκη χωρίς να την αξίζει ιδιαίτερα με βάση το παιχνίδι που έκανε. Τα παιχνίδια της δεν ανοίγουν ιδιαίτερα καθώς προσπαθεί να παίζει περισσότερο με αντεπιθέσεις και παρόλα αυτά φαίνεται να τις βγαίνει μέχρι στιγμής.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!