Πίνω νερό στο όνομα(Αγγλία) σου….με δυο ηρεμιστικά!!!

0
1777

Καλημέρα παιχτούρες μου.Εχθές η αμερικανία που κάναμε δεν μας βγήκε οριακά,αφού το ένα την Ατλάντα την χάσαμε στο 90 που έγινε 2-2 το παιχνίδι και την Σάρλοτ που έμεινε 1-0 απο ημίχρονο.Σήμερα το πρόγραμμα έχει πολύ Live ,έχει πολύ μπαλίτσα στο Euro και έχουμε και πολύ όρεξη για καλά και μεγάλα σημεία. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλό.

Καταρχήν να κατεβάσετε το πρόγραμμα των Live μας μέχρι τέλος του μήνα.Το που?…είναι απλό ,απλά κάντε κλικ παρακάτω.

Αν τώρα θέλετα να μπείτε στην παρέα μας και να γίνετε ο επόμενος «εισοδηματίας»,απλά μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.Στα σημερινά θα ξεκινήσω με τα Live μας που δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Και βέβαια σήμερα η μέρα έχει Euro2024 αλλά έχει και Πάμελα.Η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη και η Πάμελα την ανεβάζει και άλλο.Έτοιμη να πάει παραλία με το brazilian μαγιό της αλλά και με τις τρελές της αποδόσεις. Δείτε τι προτείνει για σήμερα η Παμελα.

Πάμε τώρα και στα δικά μας,τα ποδοσφαιρικά ή καλύτερα τα στοιχηματικά .Απόψε η τριάδα έχει να κάνει με το Euro2024 και μάλιστα σε απόδοση σχεδόν 38.00!!!!!Βέβαια ο καθένας μπορεί να παίξει ότι πιστεύει και μπορεί . Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Πρώτη επιλογή για σήμερα το Σερβία-Αγγλία.Στα δικά μου μάτια θα μπορούσε φέτος να είναι και ο τελικός του Euro2024. Την Σερβία την θεωρώ μια εξαιρετική ομάδα μεσοεπιθετικά και την Αγγλία την καλύτερη ομάδα του Euro24.Σήμερα θα ψάξουν και οι δυο το τρίποντο που θα τους δώσει πιθανόν το προβάδισμα ακόμα και για την 1η θέση του ομίλου.

Η Αγγλία ξεκινάει τις υποχρεώσεις για το Euro 2024 ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η πορεία της στην προηγούμενη διοργάνωση δημιούργησε προσδοκίες για την φετινή, με αποτέλεσμα ο πήχης να έχει ανέβει αρκετά ψηλά. Στην προκριματική φάση δεν αντιμετώπισε και ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς πήρε εύκολα την 1η θέση, παραμένοντας αήτητη. Ο Άγγλος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί ένα πολύ απαιτητικό ρόστερ καθώς διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης και με μεγάλη προσωπικότητα. Χάρι Κέιν, Φιλ Φόντεν, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζον Στόουνς είναι μερικά από τα ονόματα που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Αγγλίας.

Απο την άλλη η η Σερβία δεν στερείται ταλέντου και ονομάτων.Η εμπειρία και η ποιότητα δε λείπει από το ρόστερ της με την παρουσία των Ντούσαν Βλάχοβιτς, Ντούσαν Τάνιτς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να ξεχωρίζουν σε μεσοεπιθετική γραμμή που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό.Η Σερβία είναι από τα φαβορί για πρόκριση και δείχνει ικανή να χτυπήσει και τη 2η θέση του ομίλου ….και γιατί όχι να αποτελέσει την έκπληξη της διοργάνωσης.

Με βάση τα παραπάνω θα πάρω το ρίσκο μου με την Αγγλία για σήμερα στο διπλό με το over 2,5 & οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ Bellingham….!!

Επόμενο παιχνίδι για σήμερα Πολωνία-Ολλανδία.Οι Πολωνοί απέναντι σε Γαλλία, Ολλανδία και Αυστρία φαίνεται να είναι η ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες για πρόκριση. Σε κάθε παιχνίδι ειναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή στη μάχη.Η εικόνα της στα προκριματικά απελπιστική…αλλά εξαιρετική στην προετοιμασία της για το Euro24.Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω και τις δυο πολύ σημαντικές απουσίες της , καθώς εκτός είναι οι δυο πιο σημαντικοί επιθετικοί. Ο λόγος για τους Λεβαντόφσκι και Μίλικ που δεν υπολογίζονται.

Απο την άλλη η Ολλανδία.Με υψηλές βλέψεις μπαίνει και στη φετινή διοργάνωση η Ολλανδία. Πηγαίνει με ένα πιο νεανικό σύνολο και θέλει να ξεκινήσει τη δική της εποχή για τα επόμενα χρόνια με μία πρωταγωνιστική παρουσία στα γήπεδα της Γερμανίας.Το θέμα είναι αν βγάλει τα κόμπλεξ που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και με αυτό θα πάω. Διπλό και 2 έως 5 γκολ.

Και κλείνω με το παιχνίδι Σλοβενία -Δανία.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό το ζευγάρι.Δύο αντίπαλοι που γνωρίζονται πολύ καλά καθώς αναμετρήθηκαν και στην προκριματική φάση. Η Δανία είναι δικαίως το φαβορί έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις αλλά διαθέτει και ένα πιο έμπειρο ρόστερ.Δεν θα πω πολλά αλλά η Δανία πιστεύω ότι έχει τα φόντα να πάρει το διπλό & over 1,5 στο παιχνίδι της & σε συνδυασμό με τα over 8,5 κόρνεν ,η απόδοση αγγίζει το 3,61….!!

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .