Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Το τελευταίο διάστημα η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, καθώς είμαστε πάντα πολύ κοντά φτάνουμε στην πηγή αλλά δεν πίνουμε νερό όσο αναφορά τις τριάδες μας. Δεν το βάζουμε κάτω όμως και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε την εβδομάδα με γεμάτες τσέπες.

Έπαθλο το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Η Οβιέδο έκανε την υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο και έχει ανοίξει τα φτερά της, επίσης στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και σίγουρα θα προσπαθήσει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.αντίθετα η Εσπανιόλ έχει να ητηθεί μήνες τώρα, είναι σκληροτράχηλη θα λέγαμε πώς δεν τη χαλάει και η ισοπαλία.

Η Έστερ είναι σίγουρα το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι. Ήταν εξαρχής ένα έκτων φαβορί για την άνοδο απλός κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα την έχουν κρατήσει μακριά από τις πρώτες θέσεις. Το σημερινό παιχνίδι όμως είναι μία ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στο στόχο της. Η Έστερσουντ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ασταθής, παίζει κλειστά και βασίζεται κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Περίεργο το σημερινό παιχνίδι για αυτές τις δύο ιστορικές ομάδες. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει εντός έδρας, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει εκτός έδρας. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι εκατέρωθεν.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!