ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥΗΔΙΑ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να βγάλουμε την τριάδα μας αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση. Σήμερα θα πάμε με ακόμα μία δυνατή τριάδα από Σουηδία.

Η Γκέφλε διατηρείται στη μέση της βαθμολογίας, θα επιχειρήσει να παραμείνει εκεί, με στόχο να αποφύγει τις περιπέτειες. Είναι ομάδα η οποία αξιοποιεί την έδρα της και χτυπάει κάθε παιχνίδι. Ωστόσο απόψε θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λαντσκρόνα. Είναι επίσης μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει φέτος και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και σήμερα.

Η γηπεδούχος προέρχεται από ήττα αλλά παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει καταγράψει τρεις νίκες χωρίς να παίζει το τρομερό ποδόσφαιρο αλλά να είναι κυνική και στο τέλος να παίρνει τα αποτελέσματα. Η φιλοξενούμενος προσπαθεί να δείξει καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια καθώς έχει σε τρεις αγώνες δύο ισοπαλίες και μία νίκη παραμένοντας αΐτητη.

Η Σκόβντε είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και παλεύει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γήπεδο ανεξαρτήτου αντιπάλου. Παρόλα αυτά δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά στην έδρα της είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Η Ντέγκεφορς από την άλλη είναι το φαβορί για την άνοδο είναι πολύ καλή, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο δημιουργεί ευκαιρίες και δικαίωση είναι τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!