Πετρίδης: «Παραμένουμε η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

15€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της ομιλίας του, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας, όπως και για την οικονομική κατάσταση.

Τα πιο σημαντικά που είπε:

«Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα η επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Άλλαξε το κυπριακό ποδόσφαιρο και ο ανταγωνισμός που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Αυτό που κατάφερε η ομάδα δεν είναι απλά ένα από τα 29 πρωταθλήματα αλλά ταυτόχρονα μια δήλωση ότι σε αυτή την αλλαγή παραμένει ακόμα η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Μεγάλη ομάδα δεν μας κάνει μόνο η αγωνιστική επιτυχία αλλά ο κόσμος της. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά του Δ/Σ. Δίναμε καθημερινή μάχη με τον χρόνο για να μείνουμε συνεπείς και λειτουργικοί και μετά από χρόνια επιστρέψαμε στην κορυφή. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι μοναδικός, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και εκτός. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη του Δ/Σ και όχι μόνο. Το μήνυμα που πρέπει επισημάνουμε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, είναι ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πλέον υπάρχουν ομάδες που έχουν παίκτες που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο σε μισθό».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έκανε αναφορά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας. 

«Περνάμε στην οικονομική απεικόνιση του ημερολογιακού έτους 2023. Είναι δεδομένο ότι σε κάθε χρονιά που δεν εξασφαλίζεις συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο το γεγονός ότι αναπόφευκτα θα υπάρξει έλλειμα στον προϋπολογισμό. Υπενθυμίζω ότι φέτος ήταν η 4η συνεχόμενη χρονιά. Όμως, αυτό που έχει επιτευχθεί με πάρα πολύ κόπο είναι η μείωση αυτού του χρέους σε 4.8 εκατομμύρια από τα 7 που ήταν το έλλειμα το 2022. Αυτή η μείωση αποδεικνύει και μέρος πράξης στην περσινή μας δέσμευση ότι πλέον μπαίνουμε σε μία πορεία πλήρους ορθολογισμού και πιο συντηρητικής διαχείρισης. Τα συλλογικά έσοδα του 2023 ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια 863 χιλιάδες. Αφορούν ποσά που περιλαμβάνουν τα ακαθάριστα έσοδα από τα εισιτήρια αγώνων, έσοδα από χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα, έσοδα χρηματοδότησης και άλλα. Για την αντίστοιχη περίοδο είχαμε ένα ποσό εξόδων ύψους 13 εκατομμυρίων 630 χιλιάδες που περιλαμβάνουν όλα τα ποσά που αφορούν ποδοσφαιρικό τμήμα, μισθοδοσία και άλλα έξοδα της ομάδας όπως του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.  Πέραν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ποσό ύψους 600 χιλιάδων αφορά σε όλα τα έξοδα ακαδημίας ΑΠΟΕΛ».

15€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!