ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ”EURO” ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Οι δύο προηγούμενες ημέρες δεν πήγαν τόσο καλά αφού δεν βγάλαμε καμία τριάδα και στα μονά δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Μπορεί στο επίκεντρο για σ ήμερα να είναι η μεγάλη έναρξη του euro 2024, εμείς όμως συνεχίζουμε με αυτά που ξέρουμε.

Η Έργκριτε έδειξε ανανεωμένη στο παιχνίδι με τηνΓκέφλε, και οι διακοπή των εθνικών ομάδων δεν φαίνεται να της άρεσε ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά από καιρό είχε όλα τα βασικά της στελέχη και αυτό έδειξε να την επηρεάζει θετικά εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Σούντσβαλ δεν είναι σε καλό φεγγάρι, έχει πολλά προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γκρίνια με ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιούνται και αλλαγή προπονητή, επίσης στις τελευταίες 5 εξόδους έχει χάσει σε ισάριθμα παιχνίδια.

Σε κάκιστη κατάσταση και οι δύο ομάδες και το σημερινό ματς μοιάζει ως ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Αντιμετωπίζουν αμφότερες πολλά εσωτερικά προβλήματα και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, ότι σίγουρα θα μπουν για να σκοράρουν.

Μαχητική, αλλά αρκετά προβλέψιμη η γηπεδούχος εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι είναι εκπληκτικοί, δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και φαίνεται σαν να μην έχουν αντίπαλο αυτήν την περίοδο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!