Katenatsio Time ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Live Ιούνιος EURO 2024

Εσείς μάθατε ότι το Katenatsio Time είναι η πιο τρελή ώρα της μέρας; Αν όχι ΑΚΟΜΑ κοπιάστε… στις 17:00 καθημερινά για να ζήσετε τις απόλυτες στιγμές με απερίγραπτα συναισθήματα. Με λέξεις δεν μπορώ να σας το περάσω, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, ένα κλικ και να ζήσετε την εμπειρία της αποκάλυψης.

Από αύριο λοιπόν 14/06/2024 ξεκινάει το EURO και εμείς θα είμαστε μαζί σας σε κάθε σας βήμα, σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε τρελή απόδοση που μόνο εμείς ξέρουμε και δίνουμε με πολύ μελέτη και προσοχή, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να μην χάσετε καμία πληροφορία.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να τελειώνει αλλά η Παρασκευούλα είναι ΜΕΛΙ αφού θα ξεκινήσουμε μαζί στις 17:00 στο κλασσικό μας ραντεβού Katenatsio Time μην απορήσετε που… φυσικά παντού… Tik Tok, YouTube, Facebook και Instagram. Ναι αλλά η μία ώρα είναι η αρχή, αφού το Euro συνεχίζετε έτσι και το Live συνεχίζει στις 18:00 στο Youtube Koubanezos5050 το γνωστό Live Betting Show… για ακόμη μια ώρα γεμάτη αδρεναλίνη και φυσικά όλα τα μυστικά μας.

Εδώ θα δεις το Πρόγραμμα μας μέχρι και τέλος της εβδομάδας για να είσαι σε ετοιμότητα…

Περιμένοντας με ανυπομονησία το ξέρω… για την ερχόμενη εβδομάδα θα δείτε ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε αφού ακόμα και με την τρελή ζέστη που έχουμε εμείς είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να σας δροσίσουμε μαγικά, ακολουθεί λοιπόν ένα γεμάτο πρόγραμμα για υπερχείλιση πληροφορίας, προγνωστικών και κουπονιών. Το ψιλόβροχο παιχτούρες μου ξεκινάει από τις 17:00 όπως πάντα και τελειώνει με βροχή από τα cashout στις 19:00. Ήρθαν ξανά οι μέρες που γεμίζετε από Katenatsio για να έχετε μπαταρίες για ότι άλλο θέλετε να κάνετε μετά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO ΑΠΟ 17/06/2024 ΜΕΧΡΙ 23/06/2023

Ανακεφαλαιώνοντας να είστε έτοιμοι κάθε μέρα στις 17:00 για το Katenatsio Time και στις 18:00 για το Live Betting Show. Τα Σάββατα μας όμως είμαστε μεσημεριανοί γι’ αυτό βιαστείτε, αφού όλα αρχίζουν πάντα στις 15:00 να το έχουμε έτσι στο μυαλό μας, για να μην μπερδεύετε κανείς και χάσει τις μαγικές στιγμές του Σαββάτου, οπότε στις 15:00-16:00 Katenatsio Tik Tok, YouTube, Facebook και Instagram. Συνεχίζουμε 16:00-17:00 Youtube Koubanezos5050 το γνωστό Live Betting Show με τον Mr. Katenatsio…

Ο μήνας τελειώνει, αλλά το Euro όχι, οπότε συνεχίζουμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO ΑΠΟ 24/06/2024 ΜΕΧΡΙ 30/06/2023

Και φυσικά δεν ήρθε το τέλος μην ανησυχείτε, έπεται συνέχεια για αυτό να είστε σε ετοιμότητα και για τον επόμενο μήνα.

Καλές δροσιές από την ομάδα του ΚΑΤΕΝΑΤSIO και καλά ταμεία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!