Άλλο να παίζεις ποδόσφαιρο με τα πόδια σου και άλλο να παίζεις ποδόσφαιρο με την καρδιά σου…

0
781

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλή και ευλογημένη Κυριακή, καλή αντοχή στις ζέστες και καλά «μπάνια» στις υπέροχες θάλασσες μας.  Χθες τα πήγαμε καλά με 2/3 στη στήλη μας με το βραζιλιάνικο ματς να «κάθεται παγωμένο»  και το σημείο ημέρας παρόλο που χάθηκε για ένα κόρνερ όποιος έκανε “cashout” δεν βγήκε χαμένος και ο νοών νοείτω. Σήμερα 02/06/2024 έχουμε τριάδα αποτελούμενη από: Ισλανδία – Urvalsdeild και Νορβηγία – Eliteserien. Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του EURO 2024! Ladies and Gentlemen vacations on the loose

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η ουραγός Βέστρι θα αντιμετωπίσει την Στιάρναν σε μια αναμέτρηση της Premier League στο Olísvöllurinn στις 2 Ιουνίου 2024. Η Βέστρι βρίσκεται στη 10η θέση με 7 βαθμούς, δυσκολεύεται εντός έδρας, με 2 ήττες στα 3 τελευταία παιχνίδια της σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ η Στιάρναν κατέχει την 4η θέση με 13 βαθμούς στη βαθμολογία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση με 4 νίκες σε 8 αγώνες για την Premier League. Στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση, η Βέστρι γνώρισε την ήττα από την Στιάρναν. Με την Στιάρναν  να στοχεύει να συνεχίσει τη θετική της πορεία και τη Βέστρι να θέλει να ανατρέψει την τύχη της, αυτή η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων αποτελεί μια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες  και περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O3.5 (να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Ο Τρόμσο ήρθε σε αυτή τη σεζόν μετά την καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας και μία από τις καλύτερες στην ιστορία του συλλόγου. Τερμάτισε στην 3η θέση, ισόβαθμη βαθμολογικά με τη 2η Μπραν. Αν και όλοι περίμεναν ότι θα συνέχιζε να παίζει καλά και φέτος, το ξεκίνημα της σεζόν ήταν απογοητευτικό, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν στην τελευταία θέση. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι άρχισαν να παίζουν καλύτερα, αφού κέρδισαν επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή έχει δέκα βαθμούς – ισοβαθμεί με άλλες τέσσερις ομάδες και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τελευταία Σάντεφιορντ. Από τότε που επέστρεψε στην Eliteserien το 2020, η Λίλεστρομ ήταν ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Νορβηγίας, τερματίζοντας δύο φορές στην τέταρτη θέση και μία φορά στην έκτη. Ωστόσο, η φετινή σεζόν ήταν καταστροφική και τα μόνα καλά παιχνίδια της ήρθαν στο Κύπελλο. Η εντύπωση είναι ότι είναι ικανή για πολύ καλύτερα, αλλά μετά τις διαδοχικές ήττες απέναντι σε Οντ και Φρέντρικσταντ, είναι σαφές ότι η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη για τους πέντε φορές πρωταθλητές Νορβηγίας. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Στο Kórinn στις 2 Ιουνίου 2024, η HK Κοπαβογκούρ θα αντιμετωπίσει την Μπρέινταμπλικ σε αγώνα Premier League. Η HK Κοπαβογκούρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση με 7 βαθμούς και αγωνίζεται με 67% ποσοστό ηττών στα 6 τελευταία παιχνίδια, ενώ η Μπρέινταμπλικ βρίσκεται άνετα στη 2η θέση με 18 βαθμούς στη βαθμολογία και αυτή την στιγμή ή φόρμα της είναι εξαιρετική με 4 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια της στην Premier League. Στις ιστορικές τους αναμετρήσεις, η HK Κοπαβογκούρ έχει υποστεί 15 ήττες σε 26 αγώνες κόντρα στην Μπρέινταμπλικ. Έτοιμες να αναμετρηθούν στο ντέρμπι της Κοπαβογκούρ, και οι δύο ομάδες θα ανυπομονούν να αφήσουν το στίγμα τους στον αγωνιστικό χώρο και να εξασφαλίσουν πολύτιμους βαθμούς στην Premier League. Η καμπύλη γέρνει προς την Μπρέινταμπλικ που πιστεύω θα πάρει άνετα τη νίκη όχι όμως «αλώβητη». Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 2 & G/G (νίκη Μπρέινταμπλικ και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.