Στο ψαχτήρι στα ρηχά…

0
710

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Ημέρες χαλαρά στοιχηματικά, αλλά κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρίσκουμε και να σας δίνουμε παιχνίδια κατά την καλύτερή μας κρίση. Εύχομαι σήμερα 29/05/2024 ολόψυχα και από τα βάθη της καρδιάς μου να γίνει τρομερό παιχνίδι ώστε ο ΟΣΦΠ να κατακτήσει και ως Ελληνική ομάδα για την χώρα μας το κύπελλο του Europa Conference League Είναι καθήκον όλον μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια είτε αρνητική είτε θετική. Για σήμερα έχουμε τριάδα από: ΗΑΕ – Premier League, Λετονία – Virsliga και Σουηδία – Allsvenskan.  Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen spin up the moments…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Στο Emirates Club Stadium σήμερα, η 13η Εμιρέιτς Κλαμπ θα αντιμετωπίσει την 9η Αλ Μπαταέχ σε αγώνα της Football League. Η Εμιρέιτς Κλαμπ βρίσκεται σε δεινή θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Αλ Μπαταέχ διαθέτει 26 βαθμούς σε υψηλότερη θέση και έχει υποστεί ήττες στα 4 από τα 8 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος. Στις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις αυτή τη σεζόν, η Εμιρέιτς Κλαμπ έχει κατακτήσει 3 νίκες στα 5 παιχνίδια με την Αλ Μπαταέχ. Το επερχόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, με την Εμιρέιτς Κλαμπ να επιδιώκει να ανατρέψει την τύχη της και την Αλ Μπαταέχ να θέλει να διατηρήσει τη θέση της στη βαθμολογία. Πιστεύω σε ένα ανοικτό παιχνίδι με την λογική των γκολ και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O3.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Στις 29 Μαΐου 2024, η Λιεπάγια θα αντιμετωπίσει την Γκρομπίνα σε αγώνα της Virsliga στο Stadions Daugava. Η Λιεπάγια που βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την 8η Γκρομπίνα με στόχο την εξασφάλιση βαθμών στον επερχόμενο αγώνα. Η Λιεπάγια, που έχει 10 βαθμούς, θα προσπαθήσει να βελτιώσει το εντός έδρας ρεκόρ της, αφού έχει υποστεί 4 ήττες στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη Virsliga. Από την άλλη πλευρά, η Γκρομπίνα, με 13 βαθμούς στο ενεργητικό της, έχει αντιμετωπίσει 3 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της σε όλα τα πρωταθλήματα. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Λιεπάγια έχει χάσει το 100% των 2 τελευταίων αγώνων της απέναντι στην Γκρομπίνα, προσθέτοντας ένα ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτή την αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες θα έχουν κίνητρο να πραγματοποιήσουν μια δυνατή εμφάνιση και να επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το επερχόμενο παιχνίδι. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Διεξήχθησαν 11 αγωνιστικές του σουηδικού πρωταθλήματος Allsvenskan και ορισμένες ομάδες αναδείχθηκαν καλύτερες από άλλες. Η Μιάλμπι και η Χάκεν βρίσκονται επάξια στην κορυφή του πίνακα. Και οι δύο ομάδες έχουν πάρει 17 βαθμούς μέχρι στιγμής. Πριν από μερικές εβδομάδες, η Μιάλμπι βρισκόταν μάλιστα σε πολύ καλύτερη θέση, αλλά έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με Τζουργκάρντεν και Γκέτεμποργκ και έπεσε στη σημερινή της θέση. Αυτή η ομάδα προβλεπόταν για τη μέση του πίνακα πριν από την έναρξη της σεζόν και μένει να δούμε πόση δύναμη έχει για να διατηρήσει αυτή την κατάταξη. Η Χάκεν βρίσκεται επίσης σε κακή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, πήρε μόλις 1 βαθμό στις 3 προηγούμενες αναμετρήσεις της. Αν η Μιάλμπι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα παλέψει για την κορυφή, η Χάκεν είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και μπορεί να μπερδέψει κάποιες ποιοτικές ομάδες. Η άμυνα είναι κάτι που δεν λειτουργεί καλά, καθώς έχει δεχτεί 19 γκολ μέχρι στιγμής. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο2.5 & O6.5 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, να σημειωθούν 3 γκολ και άνω και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.