Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΜΕΙΟ

Ακόμη μια πολύ καλή ημέρα κλείσαμε χθες αφού πέρασε η Σουηδική τριαδούλα μας και μας γέμισε τις τσέπες. Σήμερα θα πάμε με ακόμη μία τριαδούλα από Γερμανία ,Ιταλία και Σκωτία. Όσοι μας ακολουθήσουν δεν θα χάσουν.

Σε παιχνίδι διαβάθμισης βρίσκεται η Μπόχουμ μετά την κακή εμφάνιση της με τη Βρέμη και την ήττα με 4-1. Εκεί που όλοι περίμεναν να τελειώσει το πρωτάθλημα με διακοπές και ηρεμία εκεί γύρισαν όλα τούμπα και παίζει την παραμονή της. Η Φορτούνα ήξερε εξαρχής ότι θα αγωνιστεί σε παιχνίδι διαβάθμισης και με πρωταγωνιστή τον συμπατριώτη μας Χρήστο Τζόλη, ο οποίος πέτυχε 3 γκολ κόντρα στο Μαδεμβούργο επικράτησε με σκορ 3-2.

Η Κάλιαρι πέρασε νικηφόρα από το Σασουόλο και έτσι κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη η Φιορεντίνα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Νάπολη με σκορ 2-2 και φαίνεται ότι ήδη το μυαλό της βρίσκεται στον τελικό στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν κυνήγησε την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο αλλά έπεσε πάνω στην καταπληκτική Νταντί Γιουνάιτεντ κι έτσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση στα πλέι-οφ. Η δε φιλοξενούμενοι παίζουν την παραμονή τους και αναμένουμε ένα ματς με πολλά γκολ εκατέρωθεν.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!