”ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ”

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του ”ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ”. Η χθεσινή ημέρα μας πήγε καλά αφού βγάλαμε δύο στα τρία σημεία στην τριάδα μας και αυτό σημαίνει ότι με την τακτική κατενατσιο που ακολουθούμε στο 3+1 βγήκαμε κερδισμένοι. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια από Γερμανία.

Αμφότερες κακές για διαφορετικούς λόγους ωστόσο. Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε από τη Μάιντς έχοντας εντός αγωνιστικού χώρου πολύ προβληματική εικόνα και καμία συνοχή. Αυτό βέβαια δικαιολογείται έως έναν βαθμό αφού το ενδιαφέρον της έχει πέσει εξολοκλήρου στον τελικό της πρώτης Ιουνίου για το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ντάρμσταντ παίζει το τελευταίο παιχνίδι της στην Bundesliga αφού ο υποβιβασμός της ήταν δεδομένος από την 31ή αγωνιστική.

Θέλουν και οι δύο την νίκη, το ερώτημα όμως είναι εάν θα καταφέρουν να την πάρουν. Η δε Ουνιόν βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 αλλά μετά απο αλλεπάλληλα λάθη τελικά ηττήθηκε με 2-3. Η Φράιμπουργκ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Χάιντενχαιμ αν και άξιζε να κερδίσει και θα το έκανε εάν η μπάλα δε σταμάταγε δις στο δοκάρι.

Στο Λεβερκούζεν ετοιμάζουν πάρτι αφού είναι η παρθενική φορά για αυτήν που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ακόμη ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο. Εάν δεν ηττηθεί σήμερα σημαίνει ότι κατακτά αήττητη το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα στην Bundesliga. Η Άουξμπουργκ απ’ την άλλη έχει υποχωρήσει στην δέκατη θέση και οι εμφανίσεις της δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Στουντγκάρδη. Το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει τη ζημιά στο ένα γκολ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!