Ρουμάνικη κόντρα με άρωμα Ευρώπης…

0
835

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλή εβδομάδα και καλά να είμαστε όλοι. Η χθεσινή ημέρα ήταν τραγική καθώς δεν πιάσαμε ούτε ένα παιχνίδι στη στήλη μας. Για σήμερα πάμε πιο χαλαρά με παιχνίδια από ΗΑΕ – Premier League, Ιταλία – Serie A και  Ρουμανία – Liga 1. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen let’s play some…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Στο γήπεδο Al Maktoum στις 13 Μαΐου 2024, η Αλ Νασρ Ντουμπάι, που βρίσκεται στην 5η θέση της Football League με 35 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει την Κχορ Φακάν, που βρίσκεται στη 12η θέση με 20 βαθμούς. Η Αλ Νασρ Ντουμπάι έχει εξασφαλίσει νίκες στο 67% των τελευταίων 6 αγώνων πρωταθλήματος, ενώ η Κχορ Φακάν έχει υποστεί ήττες στο 63% των αγώνων της φέτος. Σε προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Football League, η Αλ Νασρ Ντουμπάι έχει αναδειχθεί νικήτρια στο 50% των τελευταίων 6 αναμετρήσεων κόντρα στην Κχορ Φακάν. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή 1 & O2.5 (νίκη Αλ Νασρ Ντουμπάι και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Η Ουντινέζε θα συνεχίσει τη μάχη της για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας για έναν ακόμη χρόνο, όταν θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Λέτσε, η οποία είναι σχεδόν ασφαλής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποφύγουν την πτώση στην επιστροφή τους στη Serie A την περασμένη σεζόν με 36 βαθμούς και είναι σε τροχιά να το κάνουν και φέτος με 37 βαθμούς. Κι αυτό αν χάσουν και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια τους. Η ομάδα του Λούκα Γκότι φέρνει μαζί της στο παιχνίδι της Δευτέρας ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών αγώνων χωρίς ήττα. Καθένα από τα δύο τελευταία ήταν ισόπαλο, αλλά οι «Σαλέντιοι» θα πάρουν κουράγιο από το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα είναι κλινικοί στο τελευταίο τρίμηνο, καθώς έχουν βρει δίχτυα και στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Η Ουντινέζε τερμάτισε καθεμία από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές στη 12η θέση, αλλά αυτή τη στιγμή οι «Μπιανκονέρι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Η ομάδα του Φάμπιο Κανναβάρο έκανε ένα τεράστιο βήμα προς την επιβίωση την περασμένη εβδομάδα, όταν έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Νάπολι στο στάδιο Bluenergy. Αυτός ο βαθμός τους έφερε μόλις δύο βαθμούς μακριά από την ασφάλεια και ένας ακόμη βαθμός ή ακόμη και μια νίκη σήμερα θα είναι τεράστια. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O6.5 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 7 κόρνερ τουλάχιστον στο παιχνίδι)

Έχουν απομείνει μόνο δύο αγωνιστικές στη ρουμανική Liga 1 (όμιλος πρωταθλήματος) και παρόλο που η Στεάουα Βουκουρεστίου κατέκτησε τον τίτλο, παραμένει το ερώτημα ποιος θα καταλάβει τη δεύτερη και την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Δύο ομάδες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκές παρουσίες είναι η Φαρούλ Κονστάνζα και η Ουνιβ. Κραϊόβα, οι οποίες θα αναμετρηθούν στο κεντρικό στάδιο Hagi Academy στο Ovidiu. Η Φαρούλ Κονστάνζα είχε μια σπουδαία περσινή σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, φέτος δεν ήταν ούτε κατά διάνοια επιτυχημένη και μετά βίας εξασφάλισε τον όμιλο του πρωταθλήματος. Τελείωσε το πρώτο μέρος της σεζόν στην 6η θέση, με μόλις έναν βαθμό από τον όμιλο υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 4η θέση του Ομίλου Πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς μακριά από τη 2η και την 3η θέση. Για να εξασφαλίσει την Ευρώπη, χρειάζεται δύο νίκες και ήττες από τις Κλουζ και Ουνιβ. Κραϊόβα (και στους δύο γύρους). Η Ουνιβ. Κραϊόβα έγινε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ρουμανίας. Ωστόσο, πέρυσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την Ευρώπη, τερματίζοντας μόλις δύο βαθμούς μακριά από αυτήν. Φέτος, ήταν σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα κατέχει τη 2η θέση, αλλά με τον ίδιο αριθμό βαθμών με την 3η Κλουζ. Είχε κάποια προβλήματα στα τέλη της σεζόν, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή στις 17 Απριλίου, άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα, κάτι που ίσως έσωσε τη σεζόν. Με μόλις έναν βαθμό από αυτό το παιχνίδι, θα εξασφάλιζε μαθηματικά τουλάχιστον το Europa Conference League. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & Ο2.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 3 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.