”ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Χθες δεν κλείσαμε καλά το ταμείο αφού η τριάδα μας χάθηκε πανηγυρικά. Σήμερα θα πάρουμε το αίμα μας πίσω με αγγλική τριάδα.

Η Σίτι έχει αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό της από το ”CHL” και έχει βάλει πλώρη για πρωτάθλημα. Προέρχεται από το επιβλητικό (5-1) εντός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος πέτυχε 4 γκολ. Για τη Φούλαμ ακόμη και η δεκάδα φαντάζει όνειρο μακρινό, αφού έχει να κερδίσει από το ματς με τη Γουέστ Χαμ και έπειτα ακολούθησαν δύο διαδοχικές ισοπαλίες.

Η Κρίσταλ Πάλας διανύει την καλύτερη της περίοδο αφού σε πέντε αγώνες έχει μαζέψει 13 βαθμούς. Παίζει τρομερό ποδόσφαιρο και όλα έχουν στρώσει γι αυτήν. Η Γουλβς παίζει το τελευταίο της ματς εντός έδρας για φέτος και σίγουρα θέλει να κλείσει καλά τη σεζόν αποχαιρετώντας τους φίλους της με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Έβερτον στα τελευταία παιχνίδια έχει σώσει την παρτίδα με διαδοχικές νίκες και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και αυτό φαίνεται και από την άνοδο στη βαθμολογία. Για τη Σέφιλντ έχουν κριθεί όλα και ο υποβιβασμός την έχει αγκαλιάσει για τα καλά. Τα ματς που απομένουν έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και σίγουρα θα παίξει χωρίς άγχος.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!