ΠΑΜΕ ”ΑΓΓΛΙΑ” ΧΑΛΑΡΑ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του ”ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ”. Χθες δυστυχώς για ένα γκολ στο παιχνίδι της Μαρσέιγ – Αταλάντα δεν βγάλαμε τη δυάδα μας με τα Over 2,5. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα όμως και δεν το βάζουμε κάτω, θα πάμε με μονό παιχνίδι από Αγγλία ”Premier League”.

ΑΝΑΛΥΣΗ

  • ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΟΥΤΟΝ 1-2
  • Κύπελλο: Έβερτον – Λούτον 1-2
  • Αναμετρήσεις των δύο ομάδων 17-9-23. Η Λούτον έχει νικήσει δύο φορές την Έβερτον φέτος και μάλιστα αμφότερες εκτός έδρας. Η τελευταία φορά που επικράτησε στην ίδια σεζόν ενώ έπαιζε στην πρώτη κατηγορία ήταν το 1988-89 κόντρα στη Γουέστ Χαμ.
  • Η Έβερτον έχει να χάσει τρεις φορές στην ίδια σεζόν από ομάδα που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία από το 1964-65, όταν αντιμετώπισε τη Λιντς.
  • Μόλις μία νίκη εδώ και 14 αγώνες στην Premier League έχει η Λούτον (1-3-10) και σε αυτό το χρονικό διάστημα καμία ομάδα δεν έχει μαζέψει λιγότερους βαθμούς από εκείνη.

ΛΟΥΤΟΝΔ

Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην αδιάφορη Γουλβς να πάρει αποτέλεσμα (2-1) και έτσι συνεχίζει να έχει μόνο μία νίκη στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν το 2-1 με την Μπόρνμουθ, με γκολ στο 90′. Περιέργως, παραμένει γερά στο κόλπο της παραμονής, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν πράγματα και θάματα . Η Λούτον είναι στο -1 από τη Νότιγχαμ και στον αγώνα με την Έβερτον είναι αναγκαίο να κερδίσει. Το θετικό για εκείνη είναι πως έχει δείξει ότι τα καταφέρνει περίφημα απέναντι στην Έβερτον. Οι «καπελάδες» νίκησαν δύο φορές φέτος τους Μέρσεϊσαϊντερς στο Λίβερπουλ, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Ενώ η κατάσταση φαινόταν δύσκολη, κατάφερε να αντιστρέψει το εις βάρος της κλήμα . Δεν είχε νικήσει για δεκατρία παιχνίδια στην Premier League, πήρε την πρώτη της ενάντια στην Μπέρνλι (1-0) και ακολούθησαν άλλες τρεις μετά το 6-0 στο Λονδίνο με την Τσέλσι. Η βαριά της ήττα εκεί δεν την πτόησε και αμέσως μετά η Έβερτον πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Σε κανένα ματς εξ αυτών, μάλιστα, δεν δέχτηκε γκολ. Η αρχή έγινε με το επεισοδιακό 2-0 επί της Φόρεστ. Ήταν η αναμέτρηση στην οποία δεν πήραν τρία πέναλτι οι φιλοξενούμενοι. Αμέσως μετά, τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν 2-0 της Λίβερπουλ και κάπου εκεί άρχισαν να νιώθουν πιο άνετα.

Εμείς θα πάμε με ένα Bet-Builder. 1, Over 9,5 κόρνερ και Over 3,5 κάρτες.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!