Shonan Bellmare vs Cerezo Osaka Ιαπωνία J-League

ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ

ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ

Συνεχίζεται η καθίζηση της, αφού γνώρισε και 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει αισθητά στην βαθμολογία. Αυτή την φορά δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γκάμπα (0-1), όπου ωστόσο πάλεψε, αλλά και πάλι έφυγε με άδεια χέρια, αφού δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Πάντως, η αγωνιστική της εικόνα στο ματς της Οσάκα ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια, αφού πίεσε και δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο. Το σερί των ηττών την έφεραν ένα βήμα πριν την επικίνδυνη ζώνη.

 

Αγωνιστικά Νέα

Ενισχυμένη με τον μέσο Ντάικι Σουγκιόκα θα είναι η Σόναν, αφού αυτός επέστρεψε από την Βραζιλία. Κατά τα άλλα δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ο Τσο. 3-4-2-1 το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Κορεάτης στα παιχνίδια της Σόναν, η οποία ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια έχει απογοητευτική εικόνα, μετά την σχετικά καλή της εκκίνηση στη σεζόν.

Bet Info

Δεν κέρδισε στα προηγούμενα 5 παιχνίδια της. Στα 7 πιο πρόσφατα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.

ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, μετά το εντός έδρας 1-1 με την Τόκιο. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού την έθεσε εκτός συνέχειας. Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στο Τόκιο, η Τσερέζο ήταν πολύ δραστήρια, ενώ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Από την άλλη ήταν πολύ καλή στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στην Ιβάτα, την οποία κέρδισε με 2-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά το «διάλειμμα» με την Κασίμα. Πάντως η εικόνα της υπό την καθοδήγηση του Λοτίνα είναι εξαιρετική, ενώ δείχνει πως επιδέχεται και περαιτέρω βελτίωση.

Αγωνιστικά Νέα

Λείπει ο βασικότατος επιτελικός μέσος, Κεν Τοκούρα (11/1) και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Τη θέση του πήρε ο Τακάγκι. Άλλαξε ο Λοτίνα  εδώ λίγες αγωνιστικές το 3-4-2-1, στο παραδοσιακό 4-4-2. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της άμυνάς της -αλλά και η συνολική της εικόνα.

Bet Info

Προέρχεται από 8 συνεχόμενα under 2.5.

Πρόταση

Πίσω έχει μείνει η Σόναν στο πρωτάθλημα, η οποία θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Η Τσερέζο ωστόσο δεν είναι και η πιο εύκολη αντίπαλος για να το καταφέρει. Το σύνολο των 2-3 γκολ καλύπτει πιθανά σενάρια και το ποντάρουμε στην betonalfa

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!