Jubilo Iwata vs Kawasaki Frontale Ιαπωνία J-League

ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Εχασε ξανά με 2-1 από την Σαπόρο, αυτή τη φορά στο Χοκάιντο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Ολη η προσοχή του Νάναμι πλέον έχει στραφεί στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα βρέθηκε στην προτελευταία θέση, μετά και την ήττα της στην έδρα της Τσερέζο με 2-0. Υπάρχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, με τον Ροντρίγκεζ να παλεύει απελπιστικά μόνος.  Τα 11 γκολ που έχει στο ενεργητικό, αποτελεί το τρίτο χειρότερο ρεκόρ της κατηγορίας, αφού έχει περισσότερα μόνο από τις Τόσου και Ματσουμότο. Πάντως, αυτό που διαρρέει από τη διοίκηση, είναι πως στο προσεχές μεταγραφικό «παράθυρο», η Ιβάτα θα ενισχυθεί με σκοπό την βελτίωση της εικόνας της.

Αγωνιστικά Νέα

Απώλεια ο τραυματισμός του πιο ακριβού –και συνάμα πολύτιμου- παίκτη της, Κένγκο Καβαμάτα (φορ, 5/1). Χτύπησε ο Ογκάβα (φορ, 5/0) και θα απουσιάσει για δύο ακόμη εβδομάδες. 3-4-2-1 η παράταξη που χρησιμοποιεί ο Χιρόσι Νάναμι τις τελευταίες  αγωνιστικές.

Bet Info

Δεν κέρδισε κανέναν από τους 7 πιο πρόσφατους αγώνες της.

ΚΑΒΑΣΑΚΙ

ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Είναι η πιο «φρέσκια» ομάδα στην Ιαπωνία, αφού αφενός αναβλήθηκε το παιχνίδι της την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Προβληματισμένος είναι ο Ονίκι, με την εικόνα της επιθετικής του γραμμής, καθώς στα 4 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, οι πρωταθλητές σκόραραν από μία φορά ακριβώς, σε κάθε ένα από αυτά. Πράγμα που ο Ιάπωνας τεχνικός δούλεψε σε αυτή τη μίνι περίοδο «προετοιμασίας» που της έλαχε. Πάντως, μετά τη νίκη της Τόκιο στο ντέρμπι με την Γιοκοχάμα, οφείλει να κερδίσει, ώστε να μην χάσει επαφή με την κορυφή. Πέρα από την απουσία του Χάρα από τα μπακ, ο Ονίκι δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός μάχης παραμένει ο κεντρικός αμυντικός Νάρα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα του Ονίκι.  Με 4-4-2 αναμένεται να παραταχθούν οι πρωταθλητές και σε αυτό το παιχνίδι.

Bet Info

Παραμένει αήττητη σε 12 συνεχόμενα παιχνίδια.

Πρόταση

Εχει την «φρεσκάδα» που χρειάζεται η Καβασάκι για να περάσει με το διπλό από την Ιβάτα.  Η Τόκιο κέρδισε στο ντέρμπι κι έτσι η Καβασάκι δεν θέλει να χάσει επαφή με την πρώτη θέση. Η Ιβάτα από την πλευρά της είχε βαρύ πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Ποντάρουμε το διπλό στη betonalafa

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!