Δεν είμαι τρελός….«τρομοκράτης» είμαι !!!!

Καλησπερίζω όλους τους επίδοξους τρομοκράτες του στοιχήματος,

Άλλοι με λένε τρελό,άλλοι με λένε επικίνδυνο,άλλοι με λένε άμπαλο και άλλοι τυχερό.Εγώ αυτοαποκαλούμαι «Τρομοκράτης» του στοιχήματος.Δεν σας τα λέω αυτά γιατί έτσι μου ήρθαν αλλά σας μεταφέρω τα μηνύματα που κατά καιρούς λαμβάνω.Βέβαια τώρα τελευταία με τις πολλές επιτυχίες της στήλης,χάθηκαν και αυτοί οι «Αντιρρησίες συνείδησης».Για σήμερα σας έχω Αγγλικές μπομπίτσες …μια να περάσει πάλι θα πληρώσει.

13/2 19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ
Τα τελευταία αποτελέσματα στους αγώνες των δύο ομάδων περιπλέκουν την πρόβλεψη στον τρέχοντα. Και λέω να τα… ξεχάσω. Τόσο το 4-1 της Σίτι στο Λίβερπουλ (με τη Σουόνσι δεν υπάρχει σύγκριση), όσο και το 4-5 της Τότεναμ με την Έβερτον, δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τον χαρακτήρα τους. Η Σίτι παραμένει η σφιχτή ομάδα που δεν καίγεται αν θα πετύχει περισσότερα γκολ από όσα χρειάζεται για τη νίκη. Στη Λίβερπουλ έβαλε 4 γιατί οι Κόκκινοι έδωσαν τους χώρους παίζοντας επιθετικά μήπως και γυρίσουν το ματς. Η Τότεναμ από την άλλη, δύσκολα θα παίξει με τον ίδιο τρόπο. Ακόμα και αν μείνει πίσω στο σκορ, είναι πιθανό να διατηρήσει το πλάνο της. Αυτό βέβαια, σίγουρα περιλαμβάνει γκολ και με τον Κέιν να επιστρέφει από την αρχή του αγώνα, το ισχυρό δίδυμο της επίθεσης δημιουργείται ξανά. Στο δια ταύτα, η Τότεναμ αν βρει γκολ έχει την τύχη να πάρει αποτέλεσμα στο Ετιχάντ κι ας είναι η Μάντσεστερ Σίτι σε σούπερ φόρμα. Ίσως η ομάδα του Γκουαρδιόλα χρειαστεί παραπάνω από ένα γκολ για να κερδίσει και να για το πετύχει μάλλον θα δώσει χώρους.Εμείς θα πάμε με το Χ2+over 2,5.

13/2 14:30 Λέστερ – Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ μετά τη συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και πλέον μπαίνει σε μια δύσκολη μάχη για την τετράδα. Καλείται να βγάλει αντίδραση από τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά πετυχαίνει την Λέστερ σε καλό μομέντουμ και δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Δύσκολο παιχνίδι για ασφαλής πρόβλεψη, οι «αλεπούδες» πάντως δεν έχουν σταθερή απόδοση στα εντός έδρας τη φετινή σεζόν. Περιμένουμε παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις. Η Λίβερπουλ κατεβαίνει ξανά με άμυνα ανάγκης, από την άλλη η Λέστερ υπολογίζει κανονικά για βασικό τον Βάρντι και είναι ομάδα που κυνηγάει το γκολ. Θα πάμε με τον 1+over 3,5.

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: 4,000
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: +1,795
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: +11,695

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!