Oita Trinita vs Urawa Red Diamonds Ιαπωνία J-League

ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ

ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ

Επιασε την Κόμπε στον «ύπνο», αφού την ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό της μεταξύ τους αναμέτρησης και πήρε τον βαθμό της  ισοπαλίας (2-2). Τραγικά τα λάθη στην άμυνα της, με τα οποία ουσιαστικά δώρισαν γκολ στον αντίπαλο. Αφαντος είναι ο Φουτζιμότο, όταν αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, πράγμα που έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη, οι Τόνε και Κομπαγιάσι που πέρασαν ως αλλαγή, έδειξαν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πιθανόν να πάρουν θέση στην ενδεκάδα σε αυτό το ματς. Ο Αντο Ονιάβου, όπως κι ο Ροουτάρο Ιτο -αμφότεροι αγωνίζονται στην επίθεση- δεν μπορούν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς, καθώς αγωνίζονται στην Οϊτά ως δανεικοί από την Ουράβα. Ο πρώτος ισοφάρισε το γκολ του Βίγια, στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Κόμπε.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Τομίκι Ιβάτα (14/2) τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, μετά την απουσία του με την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Μαζί του επέστρεψε και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Κοτζίμα. Απόντας από τα μέσα Μαρτίου είναι ο Κοχέι Ισα (φορ). Με τριάδα στην άμυνα (3-4-2-1) θα παραταχθεί η Οϊτα, με τον Φουτζιμότο να «επιχειρεί» από τα άκρα.

Bet Info

Έχανε στο ημίχρονο, στις 5/6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤ ΝΤΑΙΑΜΟΝΤΣ

ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤ ΝΤΑΙΑΜΟΝΤΣ

Εμφάνιση βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν της έκανε στην Κορέα κόντρα στην Ουλσάν, όπου μετά το διπλό με 3-0, υπερκάλυψε την εντός έδρας ήττα με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Οτσούκι από την ώρα που ανέλαβε εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, ο πολύπειρος Κορόκι ήξερε τον δρόμο και με δύο δικά του τέρματα οδήγησε τους «κόκκινους» στον θρίαμβο.   Πάντως, μετά το θρίαμβο, δεν υπήρξε ο κατάλληλος χρόνος ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα για αυτή τη μάχη πρωταθλήματος, ούτε σωματικά, αλλά ακόμη περισσότερο πνευματικά. Ετσι, παίκτες πρώτης γραμμής οι οποίοι δεν έπαιξαν στο ματς της Ουλσάν, αναμένεται να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα των «κόκκινων».

Την επιστροφή του 24χρονου μέσου, Σεκίνε Τακαχίρο ανακοίνωσε η ομάδα, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά στους «κόκκινους» την περίοδο 2013-17 με 110 συμμετοχές και 13 τέρματα.

Αγωνιστικά Νέα

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του μέσου Κασιβάγκι (8/0), του οποίου η πιθανή απουσία θα αποτελέσει το μοναδικό πρόβλημα του Οτσούκι. Σε 3-4-2-1 μετέτρεψε ο Ιάπωνας, το 3-1-4-2 που χρησιμοποιούσε ο Ντε Ολιβέιρα, όπου στην κορυφή αγωνίζεται μόνος ο πολύπειρος Κορόκι, με εξαιρετικά έως τώρα αποτελέσματα.

Bet Info

Τα 6/7 προηγούμενα παιχνίδια της έληξαν με over.

Πρόταση

Από μεγάλο θρίαμβο, αλλά και υπερπροσπάθεια προέρχεται η Ουράβα, αφού είχε στοχεύσει στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα των «κόκκινων», οι οποίες πιθανόν να επηρεάσουν τη συνοχή τους. Η Οϊτά παρά τα προβλήματά της,  θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάστασή της αντιπάλου. Πάμε στην κόντρα του διπλού στην betonalfa

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!