Östersunds FK vs IFK Göteborg Sweden Allsvenskan

Να μπουν δυνατά μετά τη διακοπή

Να μπουν δυνατά μετά τη διακοπή

Έστερσουντ και Γκέτεμποργκ έρχονται αντιμέτωπες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στην έδρα της πρώτης. Τη νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να πιάσουν την πρώτη τριάδα.

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τη Σούντσβαλ εντός έδρας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Έμεινε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 37′ από ωραία ενέργεια του Έρικσον, στην επανάληψη όμως ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 68′ με τον Σονκό Σούντμπεργκ. Θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη όμως το σουτ του Ισλάμοβιτς αργότερα κατέληξε στο δοκάρι.

Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-3) για την ομάδα που πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς, με την τρίτη θέση να έχει απομακρυνθεί. Θέλει να ξεκινήσει δυναμικά μετά τη διακοπή απέναντι σε έναν δύσκολο όμως αντίπαλο.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής ο βοηθός προπονητή Σον Κόνστανμπλ αποχώρησε από την ομάδα και τη θέση του πήρε ο Τζόε Σάργκισον. «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που μπορέσαμε και φέραμε τον Τζόε στην ομάδα μας. Τον γνωρίζω αρκετό καιρό και είναι απίστευτα καλός στο να βελτιώνει τους παίκτες», σχολίασε ο κόουτς Μπέρσναλ.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο φορ Ισλάμοβιτς (12/4). Έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ο βασικός τερματοφύλακας Κεϊτά (7/0) και ο αμυντικός Μουκίμπι (5/0).

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Γνώρισε μία απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Έρεμπρο την προηγούμενη αγωνιστική (0-1). Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο σκορ από σουτ του Ρόγκιτς. Είχε αρκετές ευκαιρίες όμως έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Γιάνσεν ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε επενέβη σωστά. Γλίτωσε μάλιστα να δεχτεί και δεύτερο τέρμα όταν το σουτ του Μπέρτιλσον βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ανέστη.

Με την ήττα της αυτή είδε τη διαφορά από την πρώτη θέση να αυξάνεται στους εννιά βαθμούς, έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Θέλει να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα από την Έρεμπρο και να φύγει σήμερα με το διπλό για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή.

Στον τραυματισμό του αρχηγού του Σεμπάστιαν Όλσον στάθηκε ο κόουτς Ασμπάγκι «δυστυχώς ο Σεμπάστιαν θα χάσει το παιχνίδι με την Έστερσουντ. Δεν είναι έτοιμος αλλά δεν αργεί η επιστροφή του. Ανταποκρίνεται καλά στην αποθεραπεία αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Αγωνιστικά Νέα: Στη Γάνδη συνεχίζει την καριέρα του ο εξτρέμ Μπέντζαμιν Νίγκρεν (12/4), ενώ έλυσε το συμβόλαιο του και ο μεσοεπιθετικός Τζουνς Μπάρνι (9/0). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν ο δεξιός μπακ Σεμπάστιαν Όλσον (12/1).

Πρόταση

Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα από την Έρεμπρο και να πάρουν μία νίκη που θα τους κρατήσει μέσα στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Σε καλές τιμές κινείται το διπλο 2 με απόδοση 2.29 στην Meridianbet

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!