Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Χθες και πάλι κλείσαμε με 2/3 [81€ κέρδος, «3+1» system]  να μας κυνηγάει σαν την Λερναία Ύδρα… τα συμπεράσματα δικά σας! Πάμε και σήμερα να ρίξουμε μια ακόμα ζαριά στις Εθνικές! Game On…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Ουαλία μετράει πέντε παιχνίδια αήττητη σε όλες τις αγωνιστικές, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Έχουν χάσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους και θα ελπίζουν ότι μπορούν να μεγιστοποιήσουν το πλεονέκτημα της έδρας τους τώρα που έχει μεγαλύτερη σημασία. Η Τουρκία τρέχει ένα σερί τριών νικών και έχει χάσει μόλις ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G / G & O2.5 Cards & O5 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, να σημειωθούν 3 κάρτες τουλάχιστον και  να σημειωθούν 6 κόρνερ τουλάχιστον)

Η Κροατία αντιμετώπισε κάποια απροσδόκητα προβλήματα στην πρόκριση για το EURO, και δεν την έχει εξασφαλίσει ακόμη, αλλά τώρα είναι ένα βήμα μακριά. Το μόνο που πρέπει να κάνει η Κροατία είναι να κερδίσει στον τελικό γύρο την Αρμενία, και αυτό θα γίνει στη Γερμανία του χρόνου. Η Κροατία έχασε τα δύο από τα τρία προηγούμενα ματς, οπότε έμπλεξε σε περιπέτειες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Στον τελευταίο γύρο, κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τη Λετονία. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ μετά από 16 λεπτά, οπότε η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Την Τρίτη η Κροατία θα υποδεχθεί την Αρμενία και σε αυτό το παιχνίδι, μια ακόμη νίκη θα βοηθήσει την ομάδα του Ντάλιτς να εξασφαλίσει μια ακόμη συμμετοχή σε μεγάλο τουρνουά. Η Αρμενία βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει αρκετή ποιότητα για να προκριθεί σε ένα μεγάλο τουρνουά. Αν η Αρμενία χάσει την Τρίτη στο Ζάγκρεμπ, θα ολοκληρώσει τη διοργάνωση με οκτώ βαθμούς. Η ομάδα του Oleksandr Petrakov είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Στο προηγούμενο παιχνίδι, έπαιξε 1-1 εντός έδρας με την Ουαλία. Εκείνο το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, οπότε δεν είναι περίεργο που οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Αρμενία βοήθησε την Κροατία, μη επιτρέποντας στην Ουαλία να κερδίσει. Τώρα, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και απέναντι στην Κροατία. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή O2.5 & O1.5 Cards & O5 Corner (να σημειωθούν 3 γκολ και άνω, να σημειωθούν 2 κάρτες τουλάχιστον και  να σημειωθούν 6 κόρνερ τουλάχιστον)

Και 3ο ματς για σήμερα αυτό της Ρουμανίας με την Ελβελτία. Η Ρουμανία έχουν αήττητο σερί στα προκριματικά μέχρι στιγμής και έχουν κρατήσει τρία παιχνίδια χωρίς να δεχτούν γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στη διοργάνωση. Έχουν αήττητο σερί σε τρεις αναμετρήσεις με τους φιλοξενούμενους αν και δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Η Ελβετία δεν έχει μείνει ποτέ αήττητη σε ευρωπαϊκή προκριματική φάση τα τελευταία χρόνια και έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στην κύρια διοργάνωση, θα επιδιώξει να το πετύχει για ακόμα μία φορά. Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά και θα πρέπει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια δυνατή εμφάνιση. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G / G & O8.5 Corner (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και  να σημειωθούν 9 κόρνερ τουλάχιστον)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.