Halmstads BK vs IK Frej Σουηδία Superettan

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μάγκνους Χάγκλουντ, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της φορμαρισμένης Μιέλμπι και βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση.

 

Σημαντικότατη νίκη, κυρίως από ψυχολογική άποψη, αφού η Χάλμσταντ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο και βρίσκεται να παλεύει να απομακρυνθεί από τα «κόκκινα», ενώ η νεοφώτιστη Μιέλμπι βρίσκεται στη 2η θέση και δείχνει ικανή να διεκδικήσει ως το τέλος την άνοδο.

 

Η Χάλμσταντ μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε, έκανε φάσεις και πήρε προβάδισμα στο 13’ με κεφαλιά του Σαντάντ Καρίμ μετά από σέντρα του Ντούσαν Τζούριτς. Συνέχισε να πιέζει και εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση των φιλοξενούμενων διπλασιάζοντας στο 22’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράσμους Πολ. Στη συνέχεια ακολούθησε συντηρητική τακτική, πρόσεξε τα νώτα της και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικός μέσος Εντβιν Κούρτουλους (7 συμ., 1 ασίστ). Δύσκολα θα αγωνιστεί και πάλι ο έμπειρος επιθετικός Γιόχαν Ούρεμο που δεν έχει ξεπεράσει τον μακροχρόνιο τραυματισμό του.

Bet Info

Εχει 3 συνεχόμενα και 4 under στα 5 τελευταία, 7/8 πιο πρόσφατα n/g, ενώ εντός έχει 3 σερί n/g.

ΦΡΕΙ

ΦΡΕΙ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Λούκας Σιμπερίσκι, αυτή τη φορά μάλιστα εντός έδρας, έχασε δίκαια 1-3 από την ανώτερη Ντόλκουρντ.

 

Κακό ξεκίνημα, δέχθηκε πίεση και κινδύνευσε σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο, για να μείνει πίσω στο 20’. Αμέσως με τη σέντρα αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε και δεύτερο (21’), σκορπώντας την απογοήτευση στους λιγοστούς (822) οπαδούς της που άρχισαν να βλέπουν τη διαφαινόμενη ήττα. Στα μέσα της επανάληψης (61’) δέχθηκε και τρίτο για να μειώσει με τον Πέδρο Ριμπέιρο στο 73’, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα. Μάλιστα εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται ο συνήθως βασικός μέσος Κιμ Σκόγκλουντ (11 συμ., 3 ασίστ, 4 αλλαγή).

Bet Info

Εχει 3 g/g στα 4 τελευταία, 3/5 πιο πρόσφατα ήταν over, ενώ εκτός έχει 3/4 τελευταία n/g.

Πρόταση

Η Χάλμσταντ πέτυχε μια σημαντική νίκη και έχει ανεβάσει ηθικό. Μπορεί να έχει μείνει αρκετά πίσω εντούτοις το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και η διαφορά από την 3η θέση δεν είναι αποτρεπτική. Η Φρέι παλεύει όπως και όσο μπορεί, εντούτοις αυτό δεν αρκεί. Εκτός έδρας δεν τα πάει τόσο καλά, ωστόσο συνήθως δεν ανοίγει πολύ τα παιχνίδια της. Το συνδυαστικό άσος και Under 3.5 αρκετά πάνω από τον διπλασιασμό στην Betonalfa…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!