Mjällby AIF vs IK Brage Σουηδία Superettan

ΜΙΑΛΜΠΙ

ΜΙΑΛΜΠΙ

Στοπ στο θετικό σερί για την ομάδα του Μίλος Μιλόγιεβιτς, ηττήθηκε δίκαια 2-0 εκτός έδρας από τη Χάλμσταντ με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο.

 

Κατά πώς το συνηθίζει, μπήκε σφιχτά στο ματς, προσπάθησε να παίξει κλειστά και να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, έκανε το λάθος όμως να δώσει χώρο και το πλήρωσε στο 13’. Το γκολ αυτό έφερε μια σχετική αναστάτωση και την έκανε να υποπέσει σε δυο τρία λάθη, με τον γκολκίπερ της να επεμβαίνει αποτελεσματικά και να σώζει την εστία του. Κάτι πάντως που δεν κατάφερε στο 22’ όταν και δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη είχε αρκετές φάσεις, οι επιθετικοί της όμως δεν ήταν σε καλή μέρα.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός μέσος Γιέσπερ Σβένσον (10 συμ., 1 ασίστ, 5 αλλαγή). Αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Μοχάμεντ Εμπιέ (4 συμ.) που ήταν άρρωστος και η συμμετοχή του θα οριστικοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη.

Bet Info

Εχει 5 συνεχόμενα under, τα 4 ήταν και n/g, ενώ εντός έδρας έχει 6 σερί νίκες, οι 5 με 1 γκολ διαφορά.

ΜΠΡΑΓΚΕ

ΜΠΡΑΓΚΕ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κλέμπερ Σόρενπο, επιβλήθηκε δίκαια 2-0 εντός έδρας της Τρέλεμποργκ.

 

Ιδανικό ξεκίνημα, πήρε προβάδισμα μόλις στο 3’ με τον Κρίστιαν Κουάκου να αξιοποιεί την ασίστ του Αντρέ Καμπ. Στη συνέχεια είχε δυο τρεις καλές φάσεις να διπλασιάσει, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων επενέβη αποτελεσματικά. Με την έναρξη της επανάληψης, αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους διπλασιάζοντας με τον Πόντους Χίντρικες Μπέργκστρεμ. Στο υπόλοιπο ματς ακολούθησε συντηρητική τακτική και απέφυγε τις επικίνδυνες καταστάσεις.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι ο συνήθως βασικός μέσος Σεθ Χέλμπεργκ (13 συμ., 4 αλλαγή) και ο συνήθως βασικός αμυντικός Αλεξάντερ Ζέτερστρεμ (10 συμ., 4 αλλαγή). Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού.

Bet Info

Εχει 4 n/g και under στα 5 τελευταία, το ημίχρονο στα 3 πιο πρόσφατα είχε 1 γκολ, ενώ εκτός το over διαδέχεται το under στα 6 ματς.

Πρόταση

Η ισχύς της Μιέλμπι είναι η έδρα της. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα είναι επηρεασμένη από την πρώτη ήττα μετά από πολύ καιρό. Η Μπρόγκε από την άλλη είναι ομάδα που παίζει κλειστά και χτυπάει με αντεπιθέσεις, ωστόσο απέναντι σε ομάδες που παίζουν δυνατή άμυνα έχει πρόβλημα. Με τον άσο στον διπλασιασμό στην betonalfa, αξίζει το ρίσκο…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!