Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Χθες για 1 Γκολ δεν καταφέραμε να κλείσουμε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το παρόλι μας καθώς πέρασαν οι τρεις επιλογές μας αέρα και κόλλησε στο 1-0 το παιχνίδι στην Β Κολομβίας με την επιλογή μας να ήταν 2-3 Γκολ. Σήμερα είναι η τελευταία υποχρέωση για τους παίκτες αφού μετά ξεκινάει η καλοκαιρινή άδεια για να φορτώσουν μπαταρίες για τη νέα χρονιά. Δλδ (Μυκονοοοος). Εχει παιχνίδια αλλά οι αποδόσεις στα περισσότερα είναι για κλάματα, οπότε θα πάμε σε μια τριάδα σήμερα όσο ποιο εφικτή καθώς οι πολλές αλχημείες δεν θα βοηθήσουν.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΜΆΛΤΑ 19:00

Μεγάλο διπλό με ανατροπή πέτυχε η ομάδα της Ουκρανίας απέναντι σε μία καλοδουλεμένη ομάδα πετυχαίνοντας την πρώτη της Νίκη στα προκριματικά, θα δώσει την μάχη της για την δεύτερη θέση μαζί με τους Ιταλούς για την πρόκριση στην τελική φάση. Σήμερα αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και πιστεύω ότι μπορεί να την καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο.

Η Μάλτα είναι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και πιστεύω ότι είναι λίγα αυτά που μπορεί να πετύχει. Από το σημερινό παιχνίδι μόνο κέρδος μπορεί να έχει και θα προσπαθείς χωρίς άγχος να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί.

Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και πάω με τους γηπεδούχους καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. 1/1 & OVER 2.5

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 21:45

Παμε και στα δικά μας φυντάνια που σήμερα αντιμετωπίζουν το πιο δύσκολο αντίπαλο του ομίλου και φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου. Πιστεύω ότι θα δεχτούμε μεγάλη πίεση μέχρι να καθαρίσουν το ματς, η δυσκολία του παιχνιδιού είναι ότι πρέπει να αντέξουμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή την πίεση για να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, πράγμα πολύ δύσκολο και πιστεύω ότι οι Γάλλοι με το ξεκίνημα του παιχνιδιού θα δείξουν τις διαθέσεις τους και θα καθαρίσουν το game από νωρίς και θα κατεβάσουν ταχύτητα στην συνέχεια. 1/1 & UNDER 5.5

ΙΣΡΑΗΛ – ΑΝΔΟΡΑ 21:45

Το Ισραήλ έκανε επική ανατροπή στο τελευταίο τους παιχνίδι μέ την Λευκορωσία αφού μέσα σε 7 λεπτά στο 85 και στο 92 να γυρίσει το παιχνίδι Τούμπα. Σήμερα έχει μία πρώτης τάξεως Ευκαιρία απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο να πετύχει μία νίκη με πολλά γκολ. Έχει καλό σύνολο η ομάδα του Ισραήλ και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ανδόρα αν δει κανείς τα αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει σου δίνει την εντύπωση ότι έχει χάσει δύσκολα καθώς δεν έχει κανένα μεγάλο σκορ, όμως αν ανατρέξουμε στα στατιστικά και των τριών αγώνων θα δούμε ότι με πολλή τύχη Δεν ξέφυγε το σκορ και στα τρία παιχνίδια αφού οι τελικές προσπάθειες στην εστία της ξεπερνούσαν κατά μέσο όρο τις 15 κλασικές ευκαιρίες.

Δεν μπορώ να ποντάρω σε καμία Ανδόρα με την ποδοσφαιρική ιστορία που κουβαλά, Όχι ότι το Ισραήλ είναι κάνα μεγαθήριο αλλά η διαφορά των δύο ομάδων είναι δύο σκαλιά πιο πάνω και θα ποντάρω στη Νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο. 1/1 & OVER 2.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη