Stromsgodset IF vs Molde FK Norway Tippeligaen

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Οαγωνιστικός της κατήφορος, με αποκορύφωμα τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Φραμ (ομάδα γ’ κατηγορίας), ανάγκασε τους διοικούντες να τρέξουν πιο γρήγορα τις εξελίξεις για τον νέο προπονητή.

Ο “εκλεκτός”, τελικά, είναι ο 41χρονος Δανός, Χένρικ Πέντερσεν, ο οποίος τελευταία δούλεψε στη Μπράουνσβαϊγκ. Ηδη έχει γνωρίσει τους νέους του παίκτες και σήμερα θα καθίσει στον πάγκο της.

Ο αθλητικός διευθυντής της Στρόμσγκοντσετ, Γιόρστεϊν Φλο, περιέγραψε το προφίλ του: “Εχει τα προσόντα που ψάχναμε. Είναι έμπειρος, φιλόδοξος, “πεινασμένος” και προτιμά το επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι ενημερωμένος για όλα και αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα”.

Το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η ομάδα του Ντράμμεν βρίσκεται στην πρότελευταια θέση. Τίθεται, πλέον, και θέμα αυτοπεποίθησης με δεδομένο ότι μετράει μόλις μία νίκη στην Eliteserien από τις 7 Απριλίου!

Αγωνιστικά Νέα

Συνεχίζει να είναι εκτός ο πρώτος σκόρερ της την περσινή σεζόν, Μάρκους Πέντερσεν.

Bet Info

Εχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΜΟΛΝΤΕ

ΜΟΛΝΤΕ

Ερωτηματικό πως θα αντιδράσει η πρωτοπόρος της Eliteserien μετά την τεσσάρα από την Ααλεσουντ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Πλήγμα αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού της τερματοφύλακα, Αντρέας Λίντε, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες. Ο τεχνικός της ομάδας, Ερλινγκ Μόε, τόνισε, ότι θα πορευτεί με αυτούς που έχει, δεν αποκλείεται, όμως, να αλλάξει άποψη έπειτα την βαριά ήττα πριν από τρεις μέρες.

Το κακό είναι ότι ο δεύτερος τερματοφύλακας, Ερικσεν Ράνμαρκ, είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μιοντάλεν και, έτσι, αναγκαστικά, τοποθετείται κάτω από τα γκολπόστ ο τρίτος, Αλεχάντρο Κράνινξ, ο οποίος, όμως, δείχνει, μέχρι στιγμής, ανέτοιμος.

Μεγάλο της “όπλο” είναι η εξαιρετική επιθετική της λειτουργία, με μπροστάρη τον Ομοϊουανφό ο οποίος έχει πετύχει εννιά γκολ σε 12 παρουσίες. Εκτός έδρας, πάντως, δεν πατάει πάντα καλά. Είναι ενδεικτικό, ότι και τις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα τις γνώρισε μακριά από το Ακερ Στάντιον.

Αγωνιστικά Νέα

Θα λείψει ο βασικός της τερματοφύλακας, Αντρέας Λίντε, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.

Bet Info

Είναι η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 28 τέρματα σε 11 παιχνίδια.

Ενδεκάδα

 

Πρόταση

Μόλις ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα έχει πετύχει η προβληματική Στρόμσγκοντσετ, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Μόλντε μετά την βαριά ήττα από την Ααλεσουντ. Αν οι φιλοξενούμενοι μπουν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο έχει τύχη το Χ2+ over 2,5 που προσφέρεται στην betonalfa

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!