IK Start vs Notodden FK Norway 1. Division

ΣΤΑΡΤ

ΣΤΑΡΤ

Πισωγύρισμα ήταν η βαριά ήττα (4-2) από την Κόνγκσβινγκερ, μετά από τέσσερις απανωτές νίκες. Κατέρρευσε και δέχθηκε τρία γκολ σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δείχνοντας αφέλεια που δεν μας είχε συνηθίσει.

Ο προπονητής της ομάδας, Τζόεϊ Χάρνταρσον, θεωρεί ότι είναι σημαντικό οι παίκτες του να μην επιτρέψουν αυτή η εμφάνιση να καταστρέψει την αυτοπεποίθηση που “έχτισαν” τις τελευταίες εβδομάδες με τα θετικά αποτελέσματα.

“Μιλήσαμε γι ‘αυτό στα αποδυτήρια. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα τρία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου να καταστρέψουν την ψυχολογία μας. Είχαμε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και πρέπει το συντομότερο δυνατό να ετοιμαστούμε για τον αγώνα κόντρα στη Νοτόντεν”, τόνισε σχετικά.

Πρωταγωνιστής της είναι ο Ισλανδός μέσος, Αρον Σιγκούρνταρσον, ο οποίος έχει σημειώσει έξι τέρματα σε εννιά παρουσίες, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι με τον Τζόεϊ Χάρνταρσον στον πάγκο της άλλαξε τακτική. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε είτε 3-4-3, είτε 5-4-1, όμως, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εμφανίζεται με 4-2-3-1.

Bet Info

Εχει σκοράρει στα έξι πιο πρόσφατά της στο πρωτάθλημα, ενώ οι 3/4 νίκες που έκανε εντός συνοδεύτηκαν από over.

ΝΟΤΟΝΤΕΝ

ΝΟΤΟΝΤΕΝ

Δεν δείχνει να έχει γιατρειά. Μετράει πέντε σερί ήττες, ενώ πίσω “μπάζει”, έχοντας δεχθεί γκολ σε 10/11 αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, και μπροστά σκοράρει με το σταγονόμετρο (χειρότερη γραμμή κρούσης μαζί με την Στρόμεν). Αν δεν ενισχυθεί θα είναι από τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Σαν να μην έφτανε η κακή της παρουσία, αποχώρησε πριν από μερικές μέρες και ο βασικός αμυντικός (7/1), Κρίστιαν Μπόρτσρεβινγκ, ο οποίος επέστρεψε στη Βαλερένγκα μετά τον δανεισμό του.

Προς το παρόν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας κολλήσει στην πρότελευταια θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχουν τριγμοί και είναι ενδεικτικό ότι πρόσφατα παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Εϊριν Χάγκενσεν.

Bet Info

Είναι η δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 22 γκολ παθητικό.

Πρόταση

Θετική επιθετικά η Σταρτ, έχει την ποιότητα για να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην άνευρη Νοτόντεν, που προβληματίζει σε όλες τις γραμμές. Στο 1.65 ο συνδυασμός 1+Over στην betonalfa

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!