Russia Premier Liga

19:30 PFC Sochi – Akhmat Groznyi
Δεν τα κατάφερε στο Κύπελλο στο εκτός με τη Σίνικ, όπου έπαιξε στην άμυνα με τους βασικούς και από κει και πέρα χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς. Ηττήθηκε στα πέναλτι με 5-4 από την αντίπαλο της και ενώ το ματς στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση έληξε χωρίς γκολ. Ο αποκλεισμός αυτός δεν φαίνεται να την έχει επηρεάσει, με δεδομένο πως το Κύπελλο δεν συνιστούσε προτεραιότητα. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα, καθώς κατάφερε να κερδίσει μέσα στη Μόσχα με 3-2 την Ντιναμό. Προηγήθηκε στο 31′ με τον Ζαμπολότνι, είδε την αντίπαλο της να το γυρνά στο 63′, όμως δεν το έβαλε κάτω. Έβγαλε αποφασιστικότητα, ισοφάρισε με τον στόπερ Μεβλίγια στο 65′ και στην εκπνοή ο Καραπετιάν διαμόρφωσε το τελικό 3-2. «Το αποτέλεσμα στη Μόσχα δεν θα έχει καμία ουσία, αν δεν τα καταφέρουμε κόντρα στην Αχμάτ», ξεκαθάρισε χθες ο κόουτς, Τοτσίλιν και έχει δίκιο, αν αναλογιστεί κανείς πως η Σότσι παρουσιάζεται προβληματική ενώπιον του κοινού της.
Αγωνιστικά Νέα:Η Σότσι, επί της ουσίας, θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα στην αναμέτρηση αυτή. Και αυτό γιατί ο τεχνικός της, Αλεξάντερ Τοτσίλιν μπορεί να ποντάρει στις υπηρεσίες του βασικότατου, Τσαλάγκοφ (Μ-Α, 9/1), ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τη Ντιναμό. Έτσι, η μόνη απουσία είναι ο αρχισκόρερ της περσινής περιόδου στη FNL, Μπαρσόφ (Ε, 32/19) που δεν έχει παίξει φέτος και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς κατά τα τέλη Οκτώβρη.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-1-1): Ντζανάεφ – Νοβοσέλτσεφ, Μεβλίγια, Μιλαντίνοβιτς, Κουντριάσοφ – Μπουρμίστροφ, Νομπόα, Πομέρκο, Μοστοβόι – Πόλοζ – Ζαμπολότνι.
Παίζοντας με πολλούς βασικούς, τα «χρειάστηκε» στο Κύπελλο κόντρα στη ΣΚΑ μέχρι να φθάσει στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης επικρατώντας στα πέναλτι με 4-2 της της αντιπάλου της. Το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε με 1-1 με την Αχμάτ να προηγείται στο 75′ με τον Μπερίσα, αλλά να δέχεται το 1-1 στο 82′. Στην παράταση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 100′ με αυτογκόλ του Νίζιτς, όμως στο 110′ ο Μιτρίσεφ την έσωσε οδηγώντας το ματς στα πέναλτι. Όσο για το πρωτάθλημα έχει τα χάλια της. Είναι χωρίς νίκη από τις 5 Αυγούστου και προέρχεται από το εντός 1-1 με την Κρίλια, όπου ισοφαρίστηκε 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς και ενώ είχε καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Πόνσε στο 27′. Ο κόουτς, Ραχίμοφ νιώθει δεδομένα μεγάλη πίεση, αν και υπάρχει η εκτίμηση πως θα μείνει μέχρι τη χειμερινή διακοπή και τότε αν είναι, θα υπάρξει αλλαγή προπονητή με τον άλλοτε τεχνικό της Ανζί, Μαγκομέντ Αντίεφ να προβάλλει ως φαβορί.
Αγωνιστικά Νέα:Η Αχμάτ ταξιδεύει στο Σότσι με σημαντικές απουσίες. Κατ’ αρχήν δεν θα αγωνιστεί για 2ο σερί ματς ο τιμωρημένος σημαντικότατος, Άντον Σβετς (Μ, 9/0) με την Αχμάτ να κάνει έφεση για την ποινή των 3 αγωνιστικών χωρίς ευτυχή κατάληξη. Από κει και πέρα, στα «πιτς» φαίνεται πως θα παραμείνει ο σημαντικός για το δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι Μπενγκέ (Ε, 6/1) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στα τέλη του μήνα θα επιστρέψει στη δράση ο ενίοτε βασικός, Γκουντίεφ (Τ, 4 συμ.).
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-1-1): Γκορόντοφ – Νίζιτς, Άνχελ, Σεμένοφ – Ουτσίεφ, Ίσμαελ, Γκλουσάκοφ, Σζιμάνσκι, Μουσάλοφ – Ιβάνοφ – Πόνσε.
Εκτίμηση
Περιμένουμε ματς με γκολ. Αμφότερες έχουν σημαντικά προβλήματα ανασταλτικά και αυτό δίνει το δικαίωμα στους αντίπαλους επιθετικούς να βρουν τους χώρους δράσης για να χτυπήσουν. Το «Over 2,25» μοιάζει πολύ λογικό.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!