Czech Rep. 1. Liga

19:00 Bohemians 1905 – FK Zlin
Η Μποέμιανς έφυγε αλώβητη από την έδρα της Καρβινά, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία. Με το αποτέλεσμα αυτό έφτασε τους 11 βαθμούς σε εννιά αγωνιστικές. Στα του αγώνα, το τελικό σκορ την κολακεύει αρκετά, αλλά το πρόσημο ήταν θετικό, όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία. Το πρώτο μέρος ήταν κλειστό, δίχως φάσεις, αλλά στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά, δέχθηκε φάσεις, ωστόσο κατάφερε να αντέξει και να φύγει με την ισοπαλία. Σήμερα επιστρέφει στη δυνατή της έδρα και θέλει κόντρα στη Ζλιν να επανέλθει στις επιτυχίες και παράλληλα να σπάσει την κακή παράδοση που έχει όταν υποδέχεται αυτόν το αντίπαλο. Δεν αναφέρεται κάποια απουσία.
Η Ζλιν δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σπάρτα Πράγας και ηττήθηκε με 2-0 εντός. Με το αποτέλεσμα αυτό, συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Όσον αφορά στο ματς, δεδομένα ήταν το αουτσάιντερ, αλλά σε κανένα σημείο δε μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική. Μόλις στο 5′ έμεινε πίσω στο σκορ και στο 19′ έφαγε και το δεύτερο. Ως εκ τούτου, το έργο της δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που ο δείκτης του σκορ δεν ανέβηκε. Τώρα πάει στην Πράγα για να παίξει με την Μποέμιανς και θα προσπαθήσει να φύγει με αποτέλεσμα για να σταματήσει τον κατήφορο. Νοκ άουτ είναι ο Βραστίλ (Α.).
Εκτίμηση
Η Μποέμιανς μεταμορφώνεται στην έδρα της και είναι ικανή για το καλύτερο. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στη Ζλιν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο και αυτό κάτι δείχνει. Αμφότερες έχουν θέματα στην άμυνα και περιμένουμε γκολ. Πάμε στο over 2.5 που έχει αξία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!