Czech Rep. 1. Liga

17:30 Mlada Boleslav – Pribram
Η Μλάντα Μπόλεσλαβ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σλοβάτσκο και έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκες. Με το αποτέλεσμα αυτό, έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται ψηλά. Στα του αγώνα, στο πρώτο μέρος δεν ήταν καθόλου καλή, μπήκε νωθρά και δίκαια έμεινε πίσω στο σκορ στο 31′. Στην επανάληψη, η εικόνα της άλλαξε άρδην προς το καλύτερο, πίεσε πολύ, αλλά στο 71′ στάθηκε τυχερή με το χαμένο πέναλτι των αντιπάλων. Στις καθυστερήσεις δικαιώθηκε για την επιμονή της και ισοφάρισε με τον Κλίμα. Σήμερα υποδέχεται στη δυνατή της έδρα της Πρίμπραμ και ο στόχος είναι να κάνει το 5Χ5 μπροστά στον κόσμο της. Εκτός είναι ο Βίσνερ (Α, 2/0).
Η Πρίμπραμ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πλζεν και έχασε με 2-1 εντός. Με την ήττα αυτή παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας δέκα βαθμούς. Όσον αφορά στο ματς, από τα πρώτα λεπτά προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 22′ έμεινε πίσω στο σκορ και κόντρα στη ροή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34′ με τον Αλβίρ. Στην επανάληψη, πέρασε δύσκολες στιγμές, θέλησε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, αλλά στο 82′ δέχθηκε το καταδικαστικό γκολ. Τώρα έχει και πάλι απαιτητικό ματς κόντρα στη Μλάντα Μπόλεσλαβ και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Δεδομένα, δεν θα είναι εύκολα σε μια αφιλόξενη έδρα γι’αυτήν, αλλά θα παλέψει. Τιμωρημένος είναι ο Ρεζέκ (Ε, 8/1) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Νοκ άουτ είναι οι Κίνγκουε (Α.) και Κβετ (Μ.).
Εκτίμηση
Η Μλάντα Μπόλεσλαβ παίρνει έξτρα δύναμη μπροστά στον κόσμο της, μετράει ήδη τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και αν εμφανιστεί σοβαρή θα μπορέσει να συνεχίσει το σερί κόντρα στην αδύναμη εκτός Πρίμπραμ. Ο άσος βρίσκεται χαμηλά, αλλά έχει αξία το 1 & over 2.5.

17:30 Slovan Liberec – Teplice
Η Σλόβαν Λίμπερετς έχασε με 2-1 στην έδρα της Μποέμιανς Πράγας και δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Με την 5η ήττα στη σεζόν έμεινε στους εννιά και χαμηλά στη βαθμολογία. Το ματς ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλό και δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη, η Σλόβαν πλήρωσε μια αδράνεια στο 50′ και έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 69′ με τον Ντόρλεϊ. Στα τελευταία λεπτά, το ματς έγινε ροντέο και στο τέλος δέχθηκε το γκολ της ήττας. Σήμερα κόντρα στη Τέπλιτσε το τρίποντο είναι μονόδρομος για να ανασάνει. Χάνει το ματς ο Μικούλα (Α, 8/0) που συμπλήρωσε κάρτες.
Η Τέπλιτσε έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες στο ντέρμπι ουραγών με την Καρβινά, μένοντας στο 0-0. Με τη «λευκή» ισοπαλία παρέμεινε χαμηλά, έχοντας μόλις έξι βαθμούς. Όσον αφορά στο ματς, το αποτέλεσμα μπορεί να την αδικεί κάπως, αλλά πλήρωσε και πάλι την κακή της επιθετική λειτουργία. Στην επανάληψη, είχε τα ηνία, πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα στις εννιά ευκαιρίες που δημιούργησε στο διάστημα αυτό. Τώρα έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς, ξέρει ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται βαθμούς. Ωστόσο, θα πρέπει να δείξει σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με πριν. Τιμωρημένος είναι ο Μάρες (Μ, 6/1) λόγω καρτών, όπως και ο προπονητής Χέικαλ και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο.
Εκτίμηση
Αμφότερες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και πήγαν στη διακοπή με κακή ψυχολογία. Η Σλόβαν έχει προβάδισμα κόντρα στην Τέπλιτσε και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο που τόσο χρειάζεται. Άσος για στήριγμα.

20:00 Slavia Praha – Slovacko
Γκέλα ολκής για τη Σλάβια κόντρα στην Οπάβα. Η πρωταθλήτρια αναδείχθηκε 1-1 εκτός και έχασε πολύτιμο έδαφος και είδε την Πλζεν να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς. Στα του αγώνα, από την αρχή είχε την πρωτοβουλία και από πολύ νωρίς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε σχεδόν άμεσα και στο 24′ άνοιξε το σκορ με τον Ολαϊνκα. Μέχρι το τέλος είχε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, δεν το έκανε και στις καθυστερήσεις το πλήρωσε ακριβά με την ισοφάριση. Σήμερα υποδέχεται την σκληροτράχηλη φέτος Σλοβάτσκο και δεν έχει περιθώρια για απώλεια. Ο αγώνας θέλει προσοχή, καθώς ακολουθεί το ματς με την Ίντερ την Τρίτη για το Champions League και δεδομένα το μυαλό θα είναι και εκεί. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά πιθανόν να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού αρκετοί προέρχονται από παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και χρειάζονται «ανάσες».
Η Σλοβάτσκο έμεινε στο 1-1 εντός με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ και για λίγα δευτερόλεπτα έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται ψηλά. Όσον αφορά στο ματς, μπήκε πολύ δυνατά και στο ημίωρο δικαιώθηκε, ανοίγοντας το σκορ με τον Χόφμαν. Το προβάδισμα την άγχωσε περισσότερο και στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά. Ωστόσο, κόντρα στη ροή θα μπορούσε να πετύχει και το δεύτερο, αλλά ο Χόφμαν αστόχησε σε πέναλτι. Στις καθυστερήσεις πλήρωσε μια αδράνεια και δέχθηκε την ισοφάριση. Τώρα έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Σλάβια και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Ο Ναβρατίλ (Μ, 8/0) συμπλήρωσε κάρτες και χάνει το παιχνίδι.
Εκτίμηση
Η Σλάβια Πράγας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά το μυαλό της θα είναι και στο ματς της Τρίτης με την Ίντερ για το Champions League. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Σλοβάτσκο και τα γκολ εκατέρωθεν έχουν αξία σε αυτές τις αποδόσεις. G/G.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!