19:00 Sigma Olomouc vs Opava Czech Rep. 1. Liga

Το ισόπαλο 3-3 στην έδρα της Σπάρτα Πράγας είχε θετικό αντίκτυπο στην Όλομουτς, πηγαίνοντας με καλή διάθεση στη διακοπή. Η ομάδα του Λατάλ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και παρέμεινε κοντά στην 4άδα, έχοντας 11 βαθμούς. Ο αγώνας στην πρωτεύουσα ήταν συναρπαστικός και παρότι δεν ξεκίνησε καλά, αφού έμεινε πίσω μόλις στο 20′, στη συνέχεια αντέδρασε εξαιρετικά και πήγε προηγούμενη στην ανάπαυλα. Στην επανάληψη, πιέστηκε πολύ, δέχθηκε δύο απανωτά γκολ και την ολική ανατροπή μέχρι το 57′, αλλά δεν τα παράτησε και στο 74′ ισοφάρισε. Σήμερα υποδέχεται στη δυνατή της έδρα την απογοητευτική Οπάβα και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Αμφίβολος είναι ο Σλάντκι (Α, 5/0).
Η Οπάβα έτρεχε μεγάλο αρνητικό σερί με πέντε σερί ήττες, αλλά η ισοπαλία 1-1 εντός με τη Σλάβια Πράγας, είναι δεδομένα θετικό. Στη βαθμολογία παραμένει χαμηλά (7 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές), αλλά το αποτέλεσμα κόντρα στην πρωταθλήτρια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, κυρίως στη ψυχολογία. Όσον αφορά στο ματς, δεν ξεκίνησε καλά και μόλις στο 13′ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Το έργο της δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ και στο 24′ έμεινε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια πάλεψε πολύ για να κρατήσει το αποτέλεσμα σε φυσιολογικά επίπεδα και στις καθυστερήσεις «χτύπησε», με τον Ζίντεκ να ισοφαρίζει. Τώρα πάει στο Όλομουτς και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχει υπέρ της την παράδοση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστεί σαφώς πιο βελτιωμένη. Τιμωρημένος είναι ο Σβοζίλ (Α, 6/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Νοκ άουτ είναι οι Κνέζλικ (Α.) και Ρίτσλι (Μ.).
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες πήγαν στη διακοπή με καλή ψυχολογία, έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Σπάρτα και Σλάβια αντίστοιχα. Ωστόσο, η Όλομουτς έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι και αν εκμεταλλευτεί την καλή της έδρα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Οπάβα. Ο άσος είναι χαμηλά, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με γκολ για να ανέβει η απόδοση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!